Οι αρκετές απουσίες που είχε ο Άρης Λεπενούς κόστισαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον σύλλογο που γνώρισε την ήττα στο γήπεδό του από τον Τρίκαρδο Κατοχής με 0-3.

Οι πολλές απουσίες πριν την αναμέτρηση καθώς και κατά την διάρκεια εμπόδισαν τον Άρη Λεπενούς να αποδώσει τα αναμενόμενα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Στο 9΄ο Μακρυπίδης (αναγκαστική αλλαγή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου για περαιτέρω εξετάσεις), στο 22΄ο Κατσιγιάννης, στο 58΄ο Παγώνης και στο 70΄ ο Τζαμαλής Π. , αποχώρησαν από το γήπεδο και είναι δύσκολο η συμμετοχή τους στα επόμενα ματς.

Έτσι, ο Τάσος Σπαής χρησιμοποίησε τους νεαρούς Μήλιο και Κανιώτη που παίρνουν φέτος ευκαιρίες.

Από την άλλη μεριά στον  Τρίκαρδο Κατοχής  σαν ένα τεστ αντοχής στην πίεση, εξελίσσονται οι αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος  Εβδομάδα με εβδομάδα, πάντα στην… πρίζα και με την πλάτη στον τοίχο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες των γηπεδούχων και πέτυχαν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Ο Γκασούκας με την συμπλήρωση μισή ώρα αγώνα άνοιξε το σκορ (0-1), και με δυο γκολ του Σεραφίγγου στο 60΄και 83΄, πήραν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Κουτρομάνος, Ντρέλιας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς ( Τάσος Σπαής, Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου, Μουρτζιάπης, Κατσιγιάννης (22΄λ.τρ. Μήλιος), Τζαμαλής Π., Βαμβακάς Χ., Πετανίτης Ε., Παγώνης (  58΄λ.τρ. Κανιώτης), Θώδης, Πετανίτης Β., Μακρυπίδης (9΄λ.τρ. Βασιλάρης), Τσιούνης

Τρίκαρδος Κατοχής ( Νίκος Τσώνης)

Καρατζογιάννης, Μεταξούλης Λ., Ντοριζάς, Κούσουλας, Γατσώρης Γ.(87΄Παλιάτσας Ν.), Γατσώρης Λ., Αθανασόπουλος (81΄Ντόμης), Καλέντζος (81΄Ρόμπολας), Σεραφίγγος, Γκασούκας (87΄Γκιέτα), Μεταξούλης Β. (73΄Κοντοπάνος)