Παντάνασσα : Ανταπόκριση

Σημαντική νίκη για τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας  επικρατώντας της Δάφνης Μεγάλης Χώρας με σκορ 3-0 επιστρέφοντας έτσι στις νίκες .Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν βαθμολογικά στους 15 βαθμούς αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στους 9 βαθμούς

Ήταν ενα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες με τον Αστέρα να αποδεικνύεται πιο δυνατός «καθαρίζοντας» το ματς  από το πρώτο ημίχρονο .Στο 2ο ημίχρονο υπήρξε  παιχνίδι κέντρου με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πάρουν τα ηνία του αγώνα δίχως αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Παντάνασσας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς απο το πρώτο λεπτό,  και στο 14′  μετά  απο εκτέλεση κόρνερ ο Ντοντάι  απο το ύψος του πέναλτι με σουτ κάνει το 1-0. Στην συνέχεια της φάσης οι ποδοσφαιριστές της Δάφνης διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος..

Στο 23′ ο Κόκκοτος Α. απο δεξιά κάνει την σέντρα διώχνουν οι αμυντικοί και από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κουμάσης «στοπάρει» την μπάλα και με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Γώγου πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του Αστέρα

Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και έτσι ο Κόκκοτος Α. στο 32΄από δεξιά πέρασε δύο αμυντικούς μπήκε στην περιοχή και με  πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γώγου γράφοντας το τελικό 3-0.

Διαιτητής : Πατρόπουλος

Βοηθοί : Κοσυφαρίνη, Γιαννόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας ( Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης, Κόκκοτος Γ., Λιόκαυτος, Ρέθι Ένο, Κοντός, Ρέθι Έγκλι, Λάμπος (65΄Ρέθι Έρι), Κούκος (85΄Σταμάτης), Κουμάσης (75΄Στρεμμένος Π.), Κόκκοτος Α., Ντοντάι (85΄Κολόμπατσος).

Δάφνη Μεγάλης Χώρας ( Μπάμπης Κολύδας)

Γώγος (46΄Παπαθανάσης), Τασολάμπρος, Μούχας, Μολώνης, Παληγεώργος, Νταλακούρας Αθ., Νταλακούρας Α., Βώπης (70΄Μπακοδήμος), Ζαρκανίτης (75΄Ντάικος), Φεγγούλης, Μολώνης Γ.