Μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Κεραυνού Γαβαλούς στο φετινό πρωτάθλημα, αφενός μεν βαθμολογική σημασίας και αφετέρου για το γόητρο καθώς επετεύχθη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη «εξάδα» του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Γαβαλούς ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και σε διάστημα δώδεκα λεπτών πέτυχαν δυο γκολ. Στην συνέχεια με σωστή τακτική πήρε το πολυπόθητο «τρίποντο».

Ο Μπαλάφας με γκολ από τα αποδυτήρια (2΄) έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μουχάνης διπλασιάζει τα τέρματα για τον Κεραυνό.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για θετικό αποτέλεσμα και το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν το σκορ στο  77΄με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β. (2-1) τελικό αποτέλεσμα .

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Ροδάτος, Ξύστρας

Κεραυνός Γαβαλούς (Γιάννης Λιάκας)

Κατερινόπουλος, Μπαλάφας, Κουτσιάς (81΄Βίβας), Κωνσταντίνου, Κουρσάρης, Τραγουλιάς, Θεοδωρόπουλος Χ., Παντής, Θεοδωρόπουλος Δ. (24΄Κερασίδης), Μουχάνης, Κρανιάς

Αστέρας Μεσολογγίου (Γιάννης Ντζιβανάκης)

Καρκαλής (13΄Πανόπουλος Μ.), Κοσμάς, Μπαρμπαρούσης, Σιαμήτρος Γ.(84΄Γεωργούσης), Γερατσιάν, Ρουπάκης, Ξάνθης (61΄Μαυραγάνης), Μπελλάλης, Σιαμήτρος Β., Τριώτης (46΄Πανόπουλος Κ.) Ντελής (61΄ Καπάι)