Φαβορί για την πρώτη θέση είναι ο Παναγρινιακός και το έδειξε μέσα στο Αντίρριο κόντρα στον γηπεδούχο Ατρόμητο.

Οι πρωτοπόροι στον βαθμολογικό πίνακα πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης (0-2). Είναι η 14η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναγρινιακός ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε δοκάρι στο 18΄με τον Αγγέλη, και έξι λεπτά αργότερα ο Κοντογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου. Νέα ευκαιρία στο 32΄ για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Κοντογιάννη, απομάκρυνε ο Καραδήμας και στην επαναφορά ο Αγγέλης με σουτ στέλνει την μπάλα άουτ.

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να ισορροπήσουν την αναμέτρηση και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Γεωργακόπουλος με σουτ στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπότα.

Καλή εμφάνιση και στη επανάληψη για την ομάδα του Αγρινίου. Με το ξεκίνημα ο Αγγέλης δεν βρίσκει δίχτυα (απομάκρυναν οι αμυντικοί), αλλά στο 52΄μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Βασιλόγιαννη, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα (0-2).

Αγγέλης στο 66΄και Αντωνόπουλος στο 75΄ είχαν σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ αλλά ο Καραδήμας απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Λιόνας, Μπάξας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου ( Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Καραδήμας, Χαραλαμπόπουλος, Κάκκος (73΄Τσουκαλάς), Πετσίνης (60΄Κανέλλος), Παναγιωτόπουλος Ι., Μιχαλόπουλος, Δημαράς, Ζαχαρόπουλος (60΄Ταμπάκης), Ψυχογιός (60΄Ρουμπάτης), Γεωργακόπουλος, Κατσίκας (73΄Μανιάτης)

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης)

Μπότας, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπακογιάννης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης (46΄, Αντωνόπουλος), Μήλιος (46΄ Βασιλόγιαννης) , Αγγέλης (78΄Βλάχος), Κοσμάς, Κοντογιάννης, Τουρλίδας (87΄Σταμάτης)