Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ιδομενέας Εμπεσού, στην Παντάνασσα, από τον γηπεδούχο Χρυσό Αστέρα με 2-1.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν, και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας πήρε το προβάδισμα στο 17΄με σκόρερ τον Ντοντάι, μετά από συρτή σέντρα του Α. Κόκκοτου. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ξευγένης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών και έφερε το ματς στα «ίσα», 1-1 αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Έγκλι Ρέθη με συρτό διαγώνιο σουτ στο 56΄αιφνιδιάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 . Από μια ευκαιρία είχαν οι δυο ομάδες μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Στο 84΄ τετατετ του Λάμπου άουτ και στο 92΄ ο Πριτσούλης απομάκρυνε εντυπωσιακά τον κίνδυνο για την εστία του μετά από κοντινή κεφαλιά….

Παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας ο  Ιδομενέας Εμπεσού με 29 βαθμούς, 18 οι βαθμοί για τον Αστέρα Παντάνασσας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιδομενέας Εμπεσού εύχεται στον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους του, και χαρακτηρίζει άψογη την φιλοξενία των γηπεδούχων.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Καλαμπόκης, Ροκοπάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης Ι.,Ρεθι Ε., Λιόκαυτος Α., Χρυσικός Β., Κοντός Δ., Ρεθη Εγκλι., Λάμπος Κ., Κούκος Σ. (91’ Σταμάτης Ν.) ,Κουμάσης Δ. ,(78’ Ντρέλλιας Ι.Α.) , Κοκκοτος Α., Dodai A., (85’ Κουτσιαύτης Α.)

Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος Μπόλης)

Καιπάνος Β., Δημοβασίλης Ανδ., (62’ Μακρυνίκας Ιωαν), ,Κολύδας Σ.,

Καππές Π. ,Ζήμος Θ.  ,Λαγοπάτης Π., Ξευγένης Άρ., Μασκλαβάνος Σ.  (84’ Καραδήμας Ν.), Γράδος Αθ. , (89’ Μανώλης Αθ.), Μανιφάβας Σ., Λαγός Α.