Ένα εντυπωσιακό ματς, με πολλές χαμένες ευκαιρίες και για την μία και για την άλλη ομάδα, παρακολούθησαν οι φίλαθλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου την Κυριακή το πρωί στο Β. ΔΑΚ Αγρινίου. Η γηπεδούχος Δάφνη Μεγάλης Χώρας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, εντούτοις , έκανε την ανατροπή στην επανάληψη πέτυχε δυο γκολ και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς (2-1), απέναντι στον Α.Ο. Σκουτεράς.

«Σκληρό» το αποτέλεσμα  για τον Α.Ο. Σκουτεράς  που κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Πιο αποτελεσματική η Δάφνη στο β΄ ημίχρονο μετέτρεψε τις ευκαιρίες σε γκολ και πήρε σπουδαία νίκη – βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 12 βαθμούς . Αντίθετα ο Α.Ο. Σκουτεράς παρέμεινε στους 8 βαθμούς μετά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

Ο Α.Ο. Σκουτεράς πήρε προβάδισμα στο 17΄με διαγώνιο σουτ του Ακούλλι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο β΄ημίχρονο, και στο 66΄ο Αλ. Νταλακούρας με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1. Το νικητήριο γκολ για την Δάφνη πέτυχε στο 74΄ο Παληγεώργος με κεφαλιά.

Διαιτητής : Ροκοπάνος

Βοηθοί : Ροδάτος, Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μπάμπης Κολύδας)

Πεσλής, Τασολάμπρος, Μούχας (91΄ Ντάικος), Μολώνης Π., Παληγεώργος, Φεγγούλης, Νταλακούρας Α., Μολώνης Γ., Τάτσης (95΄Πότσιος), Καλογεράκης, Τσιακμάκης (91΄Βώπης)

Α.Ο. Σκουτεράς ( Βασίλης Βασιλόπουλος)

Κόκκαλης, Ζωγάκης, Γρίβας Χ., Βασιλόπουλος, Κολομπάτσος (79΄Οικονόμου Π.), Ακουλλι (62΄Γρίβας Ν.) Καραγιώργος, Σκέβας, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος, Πιστιόλης

Πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενο άρθρο