Η ενημέρωση της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:

Για την 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς γνώρισε την ήττα, αυτή την φορά στο δεύτερο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας, με αντίπαλο τον ΑΟ Προμηθέα Χάλκειας, με το «αγγλικό» σκορ 4-5. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά με εννέα γκολ, αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και γρήγορο ρυθμό από τις δύο ομάδες.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 5’ ο Μπίμπας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο κ. Βλαχοδήμος υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σανιδάς και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γ. Κατσαντώνη για το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι «ανέβασαν» ρυθμό και στο 17’ ο Κ. Κατσαντώνης με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του. Το επόμενο δεκάλεπτο άνηκε στην ομάδα του Προμηθέα, με τους ποδοσφαιριστές του να δημιουργούν τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως θετική κατάληξη. Στο 33’ ο Μπίμπας έκανε το 2-1 για την ΑΕΠ με όμορφο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων και δύο λεπτά αργότερα (35’) ο Τσακαλής με ψηλοκρεμαστό σουτ, μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, «έφερε» ξανά το ματς στα ίσα με το σκορ στο 2-2. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ν. Σατρατζέμης «έφυγε» στην αντεπίθεση και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου για το 2-3 της ομάδας του, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι στο 52’ θα πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων, καθώς ο Κ. Κατσαντώνης με σουτ έκανε το 2-4, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Η συνέχεια είχε αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και στο 75’ ο Σανιδάς με σουτ μείωσε σε 3-4 για την ΑΕΠ, «βάζοντας» ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 83’ ξανά ο ίδιος παίκτης, σημειώνοντας χατ-τρικ, έστειλε με κοντινό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Γ. Κατσαντώνη και ισοφάρισε προσωρινά σε 4-4. Το τελικό σκορ 4-5 διαμόρφωσε στο 88’ ο νεοεισελθών Γ. Καλαβρουζιώτης, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του.
Διαιτητής: Βλαχοδήμος
Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Κοκμοτός
Για την 14η αγωνιστική του 1ου Ομίλου, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα πάρει «ξεκούραστα» τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Αράκυνθος Ματαράγκας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος, Ντζουμάνης, Καραγιάννης, Λαουρδέκης (66’ Λυκογιάννης), Ντότσικας (75’ Πίρρα), Βαβάτσικος, Γιαννόπουλος, Καποδίστριας, Μπίμπας (66’ Παπαδόπουλος), Σανιδάς, Βουλγαρίδης (46’ Κυρίτσης).
ΑΟ Προμηθέας Χάλκειας (Γιώργος Καλαβρουζιώτης): Κατσαντώνης Γ., Λαουρδέκης Ν., Ζαχόπουλος Σ., Μαστροκώστας, Κάκκος, Κάδδιος, Σατρατζέμης Ν. (86’ Καλαβρουζιώτης Γ./Η.), Τσακαλής (70’ Καλαβρουζιώτης Η.), Κατσαντώνης Κ., Γιαβρούτας, Τσεκούρας (83’ Καλαβρουζιώτης Γ.).