ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στην σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο Αιτωλικού, η τοπική ομάδα του Άρη κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον ΠΑΟ Καλυβίων, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και με τις δυο ομάδες να προσπαθούν μέχρι τέλους να πάρουν ότι καλύτερο μπορούσαν.

Η νεανική ομάδα του Άρη στο β΄ μέρος ήταν πιο αποφασιστική και με την παρουσία του παίκτη – προπονητή Ν. Καβαλιέρη, οι Αιτωλικιώτες πέτυχαν δυο γκολ, είχαν δυο δοκάρια και την “ανεβασμένη” ψυχολογία για να πετύχουν τελικά τη σημαντική νίκη.

Ο ΠΑΟ Καλυβίων έπαιξε για μια ακόμη φορά με ελλείψεις παικτών, έλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού, έκανε 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως ο παράγοντας “τύχη” δεν τον βοήθησε…

Τα γκολ και οι φάσεις:

25΄Ατομική προσπάθεια από αριστερά του Γ. Καραλή, ο οποίος σούταρε προς την εστία, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει.

57΄ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ με τον Καβαλιέρη, η μπάλα έφθασε στον Παπαναστασίου ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

60΄ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από τη σέντρα με τον Π. Καρύμπα, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά από κοντά ο Γ. Σαγάνας σημείωσε το γκολ.

65΄Ο Τασούλης τροφοδότησε τον Χετάϊ μέσα στην περιοχή, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, με τον τελευταίο να κατάφερνει να αποκρούσει το σουτ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

82΄Διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν αρχικά το σουτ του Καβαλιέρη χτύπησε στην δοκό και στην επαναφορά νέο σουτ από κοντά του Ράπτη, βρήκε ξανά το κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

88΄ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ για τους Αιτωλικιώτες, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν, η μπάλα στρώθηκε στον επερχόμενο Γ. Κανταρέλο, ο οποίος με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας ταυτόχρονα και τη νίκη στην ομάδα του.

90΄Ο Π. Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ, έδιωξαν βεβιασμένα οι αμυντικοί, η μπάλα έφθασε στον Χ. Ζαχαράτο ο οποίος σούταρε αλλά δεν κατάφερε να τη στείλει στο βάθος της εστίας, χάνοντας ευκαιρία για να ισοφαρίσει η ομάδα του.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Καζανάς, Κακατσίδης και Ροδάτος.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι δυο ομάδες είχαν ίδια χρώματα στις φανέλες τους (μαύρα) και τους ζητήθηκε μια εκ των δυο να αλλάξει εμφάνιση στη στολή των ποδοσφαιριστών. Όμως αν και δεν υπήρχαν εφεδρικές εμφανίσεις, ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά, ενώ το πρόβλημα διορθώθηκε μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οπότε οι παίκτες του ΠΑΟ Καλυβίων φόρεσαν τελικά γαλάζιες στολές για να αγωνιστούν.

Άρης Αιτωλικού (Νίκος Καβαλιέρης):

Α.Κούρτης, Α. Ράπτης (54΄Ν. Καβαλιέρης), Α. Ψαθάς, Ι. Παπαδάτος, Α. Φλωρόπουλος, Λ. Φράγκος, Γ. Βασόπουλος, Χ. Παπαναστασίου (63΄Κ. Γιαουπάζ), Χ. Καρακώστας (80΄Γ. Κανταρέλος), Α. Λυκούδης, Κ. Βασιλείου (80΄Α. Καλογήρου).

 ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης):

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Καραλής, Γ. Αναστασίου, Γ. Σαγάνας, Χ. Ζαχαράτος, Σ. Χετάι, Αθ. Μπελεβώνης (49΄Π. Καρύμπας), Χ. Κονδύλης, Σ. Τασούλης, Δ. Αναστασίου.