Με γκολ που πέτυχε στο 64΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κ. Κοκώνης, η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο Αντιρρίου και πέρασε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, (η μοναδική ευκαιρία ήταν στο 36΄για την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου με τον Σπυριλιώτη σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Ατρομητου, απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Καραδήμας), στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν δίκαια στην νίκη-πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου στο β΄ ημίχρονο  ανέβασε ρυθμούς , βγήκε μπροστά , δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 52΄με τον Κοκώνη Κ., , και δώδεκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής ευστόχησε από τα «11 βήματα». Το πέναλτι κέρδισε ο Πριόβολος, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το Παναγιωτόπουλο. Ο αμυντικός του Αντιρρίου σε αυτή τη φάση δέχθηκε κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να αγωνισθεί για την συνέχεια της αναμέτρησης με 10 ποδοσφαιριστές.

Επίσης ευκαιρίες για περισσότερα γκολ είχαν οι γηπεδούχοι στο 70΄ με τον Σπυριλιώτη (τετατέτ απομάκρυνε ο Καραδήμας), και στο 72΄σουτ του Καμζέλα, και πάλι ο Καραδήμας, δήλωσε παρών.

Από τις λίγες φορές που δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ ο Ατρόμητος ήταν στο 55΄με τον Ρουμπάτη, ο Ρόκκος απομάκρυνε την μπάλα από την εστία του.

 

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Κουτρομάνος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος)

Ρόκκος Αν., Μπίστας (46΄Πανταζή), Κάππας, Ρόκκος Αλ.(46΄Καμζέλας), Ζωγράφος, Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Προβίδας, Πριόβολος (91΄Καλλιακμάνης), Καμμένος (85΄Χουσενάι), Σπυριλιώτης

Ατρόμητος Αντιρρίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Καραδήμας (81΄Χασαπογιάννης), Χαραλαμπόπουλος (81΄Ρηγόπουλος), Κάκκος, Ράπτης, Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης ( 81΄Κοκώνης Κ.Π.), Μπούζας ( 65΄Τσουκαλάς), Μιχαλόπουλος, Ρουμπάτης, Ζαχαρόπουλος, Μανιάτης (13΄λ.τρ. Κανέλλος)