Διαφορά τριών βαθμών στην κορυφή της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου πήρε ο Ιδομενέας Εμπεσού, ο οποίος επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του ΑΟ Σκουτεράς

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε. Ο Ιδομενέας Εμπεσού πέτυχε δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΑΟ. Σκουτεράς και σε συνδυασμό με την χθεσινή ισοπαλία του Αστέρα Καμαρούλας, «ξέφυγε»  κατά 3 βαθμούς, στην μάχη για την πρώτη θέση που οδηγεί στην Α΄κατηγορία.

Το γκολ της νίκης για τον Ιδομενέα πέτυχε στο 76΄ με σουτ εκτός περιοχής από τον Μασκλαβάνο. Οι νικητές εκτός από το γκολ δημιούργησαν ευκαιρίες επίσης με τον Μασκλαβάνο στο 38΄, Μανιφάδα στο 55΄και Ξευγένη στο 62΄, καθώς και με τον Καρακώστα στο 87΄. Ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι για γκολ, ενώ επίσης ο ΑΟ Σκουτεράς στο 85΄είχε και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιδομενέας Εμπεσού εύχεται στον Α.Ο.Σκουτεράς καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του, καθώς επίσης ευχαριστεί την διοίκηση του συλλόγου για την άψογη φιλοξενία

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Κακατσίδης, Ροκοπάνος

ΑΟ Σκουτεράς (Βασίλης Βασιλόπουλος )

Γιαννοκώστας Γ., Ακουλλι Α., Γρίβας Χ. (78’ Αντωνόπουλος Ι.), Σαλαγιάννης Δ., Γιαννοκώστας Ε., Λιματσης Κ., Καραγιώργος Κ.(C), Βασιλόπουλος Α., Αντωνόπουλος Γ., Ζωγάκης Γ. (88’ Αντωνόπουλος Α.) Αριστόπουλος Γ.Ι.

Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος Μπόλης)

Καιπανος Β., Δημοβασίλης Ανδ., Ζήμος Θ.(62’ Καρακώστας Δ.),, Κολύδας Σ., Καππές Π., Λαγοπάτης Π., Ξευγένης Άρ. (90’ Μακρυνίκας Ι), Μασκλαβάνος Στ. (C) Γράδος Αθ., Μανιφάβας Σπ., Λαγός Ανδρ.