Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στην Παντάνασσα (πέντε γκολ και πολλές φάσεις εκατέρωθεν), ο γηπεδούχος  Χρυσός Αστέρας επικράτησε της  ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με σκορ 3-2 .

Με την νίκη αυτή ο Αστέρας ανέβηκε στην 5η θέση έχοντας ένα βαθμό πίσω απο την ΑΕΚ που βρίσκεται στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά την αναμέτρηση και σε διάστημα εννέα λεπτών πέτυχαν δυο γκολ . Μόλις στο 5′ μετά  απο κόρνερ και απομάκρυνση της μπάλας των αμυντικών ο Ρέθι Έγκλι με δυνατό «βολέ» έξω απο την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Λιάπη.

Στο 9′ σε αντεπίθεση του Αστέρα ο  Ντοντάι απο αριστερά θα βγάλει την σέντρα και απο το σημείο του πέναλτι ο Κουμάσης με «πλασέ στην κίνηση» θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λιάπη πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του  Αστέρα

Στο επόμενο λεπτό θα μειώσει η ΑΕΚ με τον Σώζο, ο οποίος από πολύ πλάγια μέσα απο την περιοχή θα κάνει το συρτό σουτ και θα αιφνιδιάσει τον Πριτσούλη στέλνοντας την  μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Στο 13′ ο Κουμάσης  από θέση τετατετ , μετά απο συρτή μπαλιά το Κόκκοτου Α. θα πλασάρει ελάχιστα άουτ απο το δεξί δοκάρι , και στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Κουμάσης θα κάνει το σούτ μέσα απο την περιοχή και ο Λιάπης θα βγάλει εντυπωσιακά σε κόρνερ στο δεξί “Γάμα” της εστίας του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν για την ισοφάριση και θα τα καταφέρουν στο 55′ μετά σουτ του Μαντόγλου,  ο Πριτσούλης θα αποκρούσει αρχικά και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα  ισοφαρίσει σε 2-2.

Ο Αστέρας αντέδρασε μετά την ισοφάριση , αρχικά έχασε την ευκαιρία  με τον ο Κόκκοτο Α. που σούταρε ελάχιστα αουτ μέσα απο την μικρή περιοχή, και στο 75′  ατομική προσπάθεια του Κοθρούλα θα πλασάρει  τον Λιάπη  και θα διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν εκ νέου για την ισοφάριση αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωχναν κάθε κίνδυνο από την εστία τους.

Διαιτητής : Σπήλιος

Βοηθοί : Βλαχοδήμος, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Πριστούλης, Ρέθι Ενο , Κόκκοτος Γ.(46΄Κουτσιαύτης) , Χρυσικός, Κοντός, Ρέθη Εγκλι., Λάμπος, Ντοντάι, Κουμάσης (80΄ Στρεμμένος), Κόκκοτος Α., Κοθρούλας (92΄Σταμάτης)

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θόδωρος Μουχάνης)

Λιάπης, Καπετανάκης, Καρακασίδης, Σωτηρίου, Μαντόγλου, Σταύρου, Σώζος (83΄Λάκκας), Ρόμπολας, Κρανιάς, Αυγέρης, Κοκώνης Η.(77΄Χρόνης)

Πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης σε επόμενο άρθρο