Η Α.Ε.Ρ.Α. επέστρεψε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών, μετά από έξι αγωνιστικές, κερδίζοντας εύκολα (5-1) την ουραγό Α.Ε. Μεσολογγίου, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής, στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Έπρεπε να περάσουν 58 ημέρες και έξι αγωνιστικές για να μπορέσει, η Α.Ε.Ρ.Α. να επιστρέψει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών! Οι Αφαντενοί, που είχαν να κερδίσουν από τις 20 Δεκεμβρίου, επικράτησαν άνετα (5-1) της ουραγού Α.Ε. Μεσολογγίου και παραμένουν στη διεκδίκηση της παραμονής τους στη Γ’ Εθνική. Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη και η ομάδα του Δημήτρη Γκάιδα πήρε εύκολα το πολύτιμο «τρίποντο», στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής, στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
18ο: Η Α.Ε.Ρ.Α. κέρδισε πέναλτι… Κάθετη πάσα του Κιοσέογλου, ο Γκέτσι ανατράπηκε από τον Βαρούχο και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών… Ο Γκέτσι εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για τους Αφαντενούς.
51ο’: 2-0 για την Α.Ε.Ρ.Α… Κάθετη πάσα του Σουλάι στον Φερεντίνο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ «κλειδώνει» τη νίκη για τους Ροδίτες
54ο: Με δυνατό σουτ ο Νικολόπουλος μείωσε σε 2-1 για την Α.Ε. Μεσολογγίου. Η άμυνα της Α.Ε.Ρ.Α. είχε σταματήσει, αφού βρισκόταν παίκτης των φιλοξενούμενων στο έδαφος.
56ο: Η Α.Ε.Ρ.Α. κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, μετά από τράβηγμα του Κάκκου στον Λαθούρη. Ο Κιοσέογλου έκανε το 3-1…
70ο: Κόκκινη κάρτα σε Στοϊνοβιτς και Μπαλαμπάνη, λόγω συμπλοκής
84ο: Κόρνερ του Βόικου, κεφαλιά του Σουλάι και 4-1 για την Α.Ε.Ρ.Α.!
89ο: Κάθετη πάσα του Παναγιωτόπουλου, στον Σπαχιού, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλο τερμαρτοφύλακα και έκανε το 5-1.

Οι συνθέσεις : Α.Ε. Μεσολογγίου

Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Γκάιδας): Τσαβαρής, Κορλός (80’ Βόικος), Στοΐνοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Νόνης, Σουλάι, Ζέλεφ, Φερεντίνος, Κιοσέογλου (71’ Σταματούλλας), Γκέτσι (76’ Σπαχιού), Λαθούρης.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Μάντης, Κοκώνης Ε., Μανέτας (57’ Κράνης), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παναγιωτίδης, Βαρούχος Κ., Νικολόπουλος, Κοκώνης Σ., Μιχαλόπουλος, Κουφός (46’ Ντρούκας)

www.12sports.gr