Με δύο γκολ από τον Καππέ και Κολύδα, ο Ιδομενέας Εμπεσού νίκησε με 2-0 την Θύελλα Παραβόλας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην αναμέτρηση Αστέρας Καμαρούλας-Άρωμα Βαρετάδας , ο Ιδομενέας αύξησε και τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής ο Ιδομενέας Εμπεσού ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε δυο γκολ, και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Καππές στο 12΄με ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82΄ο Κολύδας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι γηπεδούχοι με τον Λαγό (25΄42΄, 85΄) , Ξευγένη (44΄, 45΄), Μασκλαβάνο (55΄, 60΄) , χωρίς η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα , του εξαιρετικού τερματοφύλακα της Θύελλας Ν. Παπασωτήρη.

Διαιτητής : Ροκοπάνος

Βοηθοί : Δημονίτσας, Θώδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος Μπόλης)

Νέστωρας Δημ. , Δημοβασίλης Ανδρ., Κολύδας Σ., Ζήμος Θ.,(77’ Μανώλης Αθ.), Καππές Π., Γράδος Αθ., Ξευγένης Άρ. Καρακώστας Δήμος (60’ Καραδήμας Ν.), Μασκλαβάνος Στ. (C), Μανιφάβας Σπ., Λαγός Αν.

Θύελλα Παραβόλας (Σωκράτης Τζωρτζόπουλος)

Παπασωτήρης Ν., Παναγιωτόπουλος Σ. ,Τσολάκης Δ. , (73’ Μαυραγάνης Λ.), Καρόπουλος Λ., Δρόσος Γ.(C), Τζωρτζόπουλος Δ., ,Ράπτης Ν., ,Καρόπουλος Α., ,Γιαννακάς Ν., ,Μπαρδάκης., ,Ζης Ν.