Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Αναγέννησης Στάνου απέναντι στον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας με σκορ 2-0 , καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία , αντίθετα ο Αστέρας Παντάνασσας έμεινε μακριά απο τον καλό του εαυτό και σε συνδυασμό τις πολλές απουσίες που είχε ήρθε η ήττα .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το ξεκίνημα της αναμέτρησης , και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό ο Μηλιάς θα πλασάρει εύστοχα τον Πριτσούλη απο πλάγια θέση και μέσα απο την περιοχή.

Στο 20ο λεπτό ο Ντοντάι κάνει το σουτ μέσα απο την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σταμάτης με κεφαλιά εξ’ επαφής  θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω απο το δοκάρι, η πρώτη ευκαιρια των φιλοξενούμενων …

Στην εκπνοή του ημιχρόνου 44ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με τον Μηλιά όταν μετα απο εκτέλεση κόρνερ εντελώς αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι με σουτ θα κάνει το 2-0 .

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το γκολ σε 2 περιπτώσεις με τον Κόκκοτο Α. με τον Λέκκα όμως να δηλώνει παρών.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και αυτοί με την σειρά τους  σε 3 περιπτώσεις αλλα ο Πριτσούλης σε καλή θέση κάτω από τα δοκάρια του απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του.

Με το σημερινό τρίποντο η Αναγέννηση Στάνου έφτασε στους 16 βαθμούς ενώ ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας παρέμεινε στους 21 βαθμούς , τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Κοκμοτός, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου (Χρύσος Καρακώστας)

Λέκκας, Κοσμάς(52΄ Τσιλίκης), Κοντός, Στυλιαράς, Μαλιγιάννης, Γιώτης, Γιάννη, Σκυλογιάννης (65΄Καρακώστας), Μηλιάς (80΄Τζαχρήστας), Παπανίκος, Σιαλαούρας

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης, Στριμμένος, Ρέθη Ερι .(80΄ Μούτσα), Κουτσιαύτης, Κοντός, Ρέθη Εγκλι., Κοθρούλας (15΄λ.τρ. Σταμάτης), Κούκος, Κουμάσης, Κόκκοτος Α., Ντοντάι

Πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενο άρθρο