Με θριαμβευτικό τρόπο πέρασε το πρωί της Κυριακής η Δόξα Καινουρίου απο το βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου, συντρίβοντας με 0-4 την Δάφνη Μεγάλης Χώρας. Η ομάδα του Σωτήρη Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που της δόθηκαν παίρνοντας μια σημαντική νίκη και συνεχίζει να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια και παραμονή στην Β’ κατηγορία.

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Άγγελος Πολύζος

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκόλ στο 33ο λεπτό με τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου τον Ι. Σοροβό που εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Ροδίτη και πέρασε την μπάλα πάνω απο τον Πεσλή που είχε βγεί να τον προλάβει. Στο 42′ νέο λάθος απο την άμυνα των γηπεδούχων που δεν απομακρύνουν την μπάλα που φτάνει στον Βασιλείου και με πλασέ την περνάει πάνω απο τον Πεσλή διπλασιάζοντας τα γκόλ, για να έρθει το τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου όταν ο Παληγεώργος ανατρέπει τον Σοροβό, ο οποίος αναλαμβάνει και την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με διαφορά τριών τερμάτων.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι και ο Λυμπέρης αποκρούει την κακή εκτέλεση του Αλέξανδρου Νταλακούρα κρατώντας την διαφορά, για να έρθει ο Σοροβός στο 75ο λεπτό με σούτ να πετύχει το τρίτο προσωπικό του γκόλ και να διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Διαιτητής: Βλάχος – Βοηθοί: Βλαχοδήμος, Κουτρουμάνος.

Καλύτερες φάσεις και γκόλ:

8′ Σέντρα απο δεξιά του Καλογεράκη κεφαλιά του Τάτση άουτ

17′ Δυνατό σούτ του Σοροβού λίγο πάνω απο το δοκάρι άουτ

20′ Συρτή σέντρα του Τσιαμκάκη και σούτ στην κίνηση απο τον Αλ. Νταλακούρα μλοκάρει ο Λυμπέρης

27′ Εκτέλεση φάουλ του Αλ. Νταλακούρα ελάχιστα άουτ

33′ Γκόλ 0-1: Κάθετη του Ροδίτη στον Σοροβό που προλαβαίνει τον Πεσλή που επιχειρεί έξοδο και περνώντας την μπάλα απο πάνω του την στέλνει στα δίχτυα

42′ Γκόλ 0-2: Κακό διώξιμο απο την άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα φτάνει λίγο έξω απο την περιοχή στον Βασιλείου που την περνάει πάνω απο την Πεσλή με πλασέ και την στέλνει στα δίχτυα

45′ Γκόλ 0-3: Ο Σοροβός με ατομική προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται απο τον Παληγεώργο με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Σοροβός και γράφει το 0-3

47′ Μετά απο σέντρα στην περιοχή η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Κόκκαλη και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Αλ. Νταλακούρας και αποκρούει ο Λυμπέρης

52′ Σούτ του Φεγγούλη άουτ

63′ Κεφαλιά του Τάτση άουτ

68′ Σούτ του Σοροβού άουτ

75′ Γκόλ 0-4: Ο Σοροβός λίγο έξω απο την περιοχή επιχειρεί δυνατό συρτό σούτ που αιφνιδιάζει τον Γώγο ο οποίος αποκρούει αλλά δεν συγκρατεί την μπάλα που καταλήγει στπ δοκάρι και στα δίχτυα.

88′ Σούτ του Ασημάκη αποκρούει σε κόρνερ ο Γώγος.

Συνθέσεις ομάδων:

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μπάμπης Κολύδας): Πεσλής (46′ Γώγος), Αθ. Νταλακούρας, Μούχας, Παληγεώργος (57′ Βώμης), Π. Μολώνης, Φεγγούλης, Αλ. Νταλακούρας, Γ. Μολώνης (57′ Τασολάμπρος), Τάτσης, Καλογεράκης, Τσιακμάκης.

Δόξα Καινουρίου (Σωτήρης Βασιλείου): Λυμπέρης, Ευθυμίου (10′ Σούτας), Κόκκαλης, Καγιάντζας, Βασιλείου (82′ Τζίκα), Ασημάκης, Ιωάννου (59 Μαχάς), Μυζήθρας, Ροδίτης (82 Στρεμμένος), Ι. Σοροβός, Καραθάνος.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες της αναμέτρησης οι οποίες θα αναρτηθούν το βράδυ της Κυριακής