Η ενημέρωση της ΑΕ. Αγίου Δημητρίου αναφέρει τα εξής: 
Η ομάδα μας σημείωσε την 6η της νίκη στο πρωτάθλημα (18η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), επικρατώντας το απόγευμα του Ατρόμητου Αντιρρίου στο γήπεδο του Αντιρρίου με 0-1, με αποτέλεσμα να ανέβει στους 21 βαθμούς.
Η Ένωση δίκαια πανηγύρισε το τρίποντο βάσει της συνολικής της απόδοσης στην αναμέτρηση. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο, με πολλές διακοπές από εξωγενείς παράγοντες.
Στο 65ο λεπτό, ο διαιτητής Καζανάς, διέκοψε το ματς για λίγα λεπτά, λόγω της χρήσης λέιζερ προς τους ποδοσφαιριστές από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Στο 80ο λεπτό ο αγώνας διεκόπη για δεύτερη φορά και μάλιστα για δέκα ολόκληρα λεπτά διότι σφυρίγματα ποδοσφαιρικής σφυρίχτρας ακούγονταν από την κερκίδα με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπερδεύονται. Συνάμα φίλαθλοι των γηπεδούχων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο στην άκρη του κόρνερ εμποδίζοντας τη συνέχεια του παιχνιδιού.
Το ματς μετά από λίγη ώρα συνεχίστηκε και στο 92ο λεπτό με εξαιρετικό γκολ με ψαλιδάκι ο Ζωγράφος σημείωσε το 0-1 που όπως αποδείχθηκε ήταν και το νικητήριο τέρμα για την ομάδα μας. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 105′ λόγω καθυστερήσεων. Απο το 71ο λεπτό οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γεωργακόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο οποίος ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση της Ένωσης. Στο 95ο λεπτό ο διαιτητής Καζανάς έδωσε κόκκινη κάρτα στον Μανιάτη, ποδοσφαιριστής που ήταν στον πάγκο του Αντιρρίου για εξύβριση προς το πρόσωπό του.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και στα επόμενα απαιτητικά παιχνίδια. Επόμενος αντίπαλος ο Τρίκαρδος Κατοχής εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική.
Οι συνθέσεις :
Ατρόμητος Αντιρρίου – Ανδρέας Καλαβριζιώτης
Καραδήμας, Χαραλαμπόπουλος, Κάκκος, Παναγιωτόπουλος, Πετσίνης, Γεωργακόπουλος, Δημαράς (69′ Αλεξόπουλος), Ζαχαρόπουλος (46′ Ταμπάκης), Κατσικάς (57′ Σπηλιώτης), Παπαποστόλου, Μπούζας (69′ Ψυχογιός)
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου – Γιώργος Γιάκος
Ρόκκος Ανδρέας, Πανταζή (90+10′ Μπίστας), Κάππας, Ρόκκος Αλέξιος, Ζωγράφος, Αλπέντζος, Κοκώνης Κ. (34′ Καμμένος), Χισενάι (46′ Προβίδας), Καμζέλας (70′ Βασιλάρης)
Διαιτητής : Σπύρος Καζανάς
Βοηθοί : Βασίλης Λιονάς, Ζαχαρίας Μπαξάς