Η Ομάδα του  Απόλλωνα  Θέρμου 1957 στα πλαίσια του Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (ΕΓΙΝ) φιλοξενεί την γερμανική ομάδα FC Phönix München e.V από 20 έως και 26 Φεβρουαρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρχαν  συναντήσεις με φορείς της πόλης και του ποδοσφαίρου ανταλλάσσοντας απόψεις για την ανάπτυξή του αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων των δύο χωρών. Το βράδυ της Παρασκευής η διοίκηση του Απόλλωνα Θέρμου παρέθεσε δείπνο στην γερμανική ομάδα σε ταβέρνα της περιοχής, και οι γερμανοί ποδοσφαιριστές αναταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Ελλήνων με την Ιαχή “Παναιτωλικός”!!

Το παρών έδωσε και ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας , όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας αγωνίσθηκε σε φιλικό αγώνα με την γερμανική ομάδα FC Phönix München e.V

Η διοίκηση του Χρυσού Αστέρα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Απόλλωνα Θέρμου για την φιλοξενία.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας και ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Κούκος ευχαριστούν τον Απόλλωνα Θέρμου ,τον πρόεδρο Δημήτρη Σταυροθανασόπουλο, και το Εμπορικό σύλλογο Θέρμου για την άριστη φιλοξενία που είχαν την περασμένη Παρασκευή στο Θέρμο , όπου και αντιμετώπισαν την γερμανική ομάδα FC Phönix München e.V σε φιλικό αγώνα , η οποία βρίσκεται στο Θέρμο στα πλαίσια του Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (ΕΓΙΝ).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες :