Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του MSL FC την Παρασκευή 23/2 σε μία ζεστή και όμορφη βραδιά στο Messolonghi By Locals.
Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή μακριά από την πίεση των προπονήσεων και των αγώνων,με πολλά χαμόγελα και πολύ χορό και κέφι, ενώ κόπηκε και η πατροπαράδοτη βασιλόπιτα. Τυχερή της βραδιάς ήταν η Ιουλία Χριστοπούλου η οποία βρήκε το φλουρι και κέρδισε μία δωροεπιταγη της Nike, αξίας 100€..
Το MSL FC ευχαριστεί το Messolonghi By locans για την παραχώρηση του χώρου
Παρούσες οι περισσότερες αθλήτριες, το προπονητικό τιμ, καθώς και μέλη του ΔΣ της ομάδας,, η Μαρία Χονδρού, η Μαρία Γουλή , ο Γιάννης Νταλιάνης και η Ξουργια Χριστίνα και γονείς των αθλητριών .
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε η πρόεδρος της ομάδας κα Ψαρακη Αγγελική ευχήθηκε σε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους υγεία, τύχη, προσωπικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες με το MSL FC για το 2024.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Γουλης ενώ στις αθλήτριες μοιράστηκαν διάφορα δώρα από χορηγίες καταστημάτων της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου..Και φυσικά τέτοια βραδιά χωρίς χορό δε γίνεται!!!
Η πίστα πήρε «φωτιά» αφού μικρες και μεγάλοι λικνίστηκαν στους ρυθμούς ελληνικών και Βραζιλιάνικων επιτυχιών. Μεγάλες πρωταγωνίστριες αποτελεσαν οι Μαρία Μοκκα, Ερατώ Παπαδογεωργου, Βάσω Πετσινη, Ιουλία Χριστοπούλου, Εύη Παπαϊωάννου, Μαρία Βασιλείου, Δέσποινα Ντουραντωνη, Πολύζου Πετρούλα, Ιόλη Σταυροπούλου, Μαρία Βασκαντηρα, Θεανώ Ροζάκη ενώ η Βραζιλιάνα τερματοφύλακας Souza Grazi διακρίθηκε εκτός από τα τραγούδια της πατρίδας της και στο Ικαριώτικο και στο Χασαποσερβικο, ενώ η άλλη Βραζιλιάνα παίκτρια, Moraes De Souza Maynara παρακολουθούσε τις συμπαίκτριες της αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να συμμετέχει στο χορευτικό κομμάτι ενώ μεγάλη έκπληξη η οποία μας έβαλε τα γυαλιά με τις χορευτικές της ικανότητες ήταν η πρόεδρος της ομάδας Ψαρακη Αγγελική.!
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς η παρουσία της παίκτριας Καλλιρρόης Μιζαλου με την κόρη της..