Ο Α.Ο. Ρηγανά επικράτησε με 3-1 του Τρίκαρδου Κατοχής και «άνοιξε» την διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον Απόλλωνα Δοκιμίου και Ναυπακτιακό που ακολουθούν, στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι  μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και είδαν την ανωτερότητά τους να καρποφορεί στο 31ο λεπτό , όταν ο νεαρός Βασιλάρης έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Κούσης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στη επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως με την είσοδο του Γκασούκα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι ο Α.Ο. Ρηγανά ποιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια πέτυχε και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Αριστόπουλο. Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Κούσουλας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:

4′ σουτ του Ρόμπολα η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς και θα περάσει κόρνερ

5′ εκτέλεση του κόρνερ κεφαλιά του Κούσουλα λίγο άουτ απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι

24′ μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Αθανασόπουλου άουτ

31′ ΓΚΟΛ ωραία εναλλαγή της μπάλας Μπούρου με τον Κούση, ο τελευταίος θα πασάρει στον Βασιλάρη στην μικρή περιοχή και προ κενής εστίας θα κάνει το 1-0

44′ ΓΚΟΛ ωραία σέντρα του Τζουλιάνο Μούτσα στον Σαμψώνα στην μεγάλη περιοχή, αυτός θα δώσει στον Κούση του σουτ του οποίου θα καταλήξει στα δίχτυα για το 2-0

47′ σουτ του Γκασούκα από θέση πλάγια αριστερά θα αποκρούσει ο Κατσαβοχρήστος με τα πόδια σε κόρνερ

51′ μακρινό σουτ του Τζουλιάνο Μούτσα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι

64′ ΓΚΟΛ ωραία σέντρα από τα δεξιά του Σέρτζιο Μούτσα σκαστό σουτ του Αριστόπουλου στα δίχτυα 3-0

82′ σουτ του Σεραφίγγου άουτ

88′ ωραία ενέργεια του Γκασούκα από τα αριστερά θα πασάρει στον Σεραφίγγο που θα σουτάρει και θα διώξει σωτηρια ο Κοντός με το κεφάλι προς κενής εστίας

89′ ΓΚΟΛ εκτέλεση κόρνερ του Ντόριζα κεφαλιά του Κούσουλα στα δίχτυα 3-1

 

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Μπάκας, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ο. Ρηγανά (  Άγγελος Πανέτας)

Κατσαβοχρήστος, Μπούρος (69΄Ζηματούρας), Κοντός, Καραχάλιος, Λίτσος (57΄Πελεκάνος), Σαμψώνας, Ψηλός Ντζιμάνης, Βασιλάρης (57΄Σερ. Μούτσα), Τζ. Μούτσα (69΄, Κούσης ( 57΄Αριστόπουλος)  Τύμπας)

Τρίκαρδος Κατοχής (Νίκος Τσώνης)

Καρατζογιάννης, Καλέντζος, Γκιέτα (46΄Γκασούκας), Κούσουλας, Γατσώρης Γ., Γατσώρης Λ.(81΄Ντόριζας), Ντόριζας, Αθανασόπουλος, Σεραφίγγος, Μεταξούλης (88΄Μαχαλιώτης), Ρόμπολας (46΄Παλιάτσας)

Περισσότερο φωτορεπορτάζ σε επόμενο άρθρο.