Στο γειτονικό ντέρμπι που έγινε στην Παντάνασσα μεταξύ Θύελλας Παραβόλας και Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν το ματς με σκορ 1-0.

Ήταν ενα δυνατό ματς όπως αρμόζει σε αυτά τα ντέρμπι ,με πολλές μονομαχίες ,ένταση πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθε»  και φάσεις εκατέρωθεν .

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την ομάδα του Αστέρα να αρχίζει επιθετικά στο ματς , με  δυο μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ .

Στο 15′ ο Κοκκοτος Α. βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής και διαγώνια σουτάρει και απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπασωτήρης. Δέκα λεπτά αργότερα  (25′) άψογη συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, και  παράλληλη συρτή σέντρα απο πλάγια με τον  επερχόμενο Κούκο να κανει το σουτ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής και  τον Παπασωτήρη να λέει και «παλι όχι» απομακρύνοντας την μπάλα από την εστία του, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου

Στην επανάληψη η Θύελλα ανέβασε ρυθμούς,  και στο 50′ σε αντεπίθεση απο αριστερά και αδράνεια της άμυνας του Αστέρα η μπάλα θα φτάσει  στον Τζωρτζόπουλο Δ. ,και με άψογο ψιλοκρεμαστό «κουτουπιέ»  στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0 , που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Δανιάς, Βασιλείου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Παραβόλας (Σωκράτης Τζωρτζόπουλος)

Παπασωτήρης, Μαυραγάνης (62΄Τσολάκης), Παναγιωτόπουλος, Δρόσος, Μπαρδάκης Χρ., Καρόπουλος Λ. Ράπτης, Γιαννακάς Β., Τζωρτζόπουλος (88΄Παναγιωτόπουλος), Μπαρδάκης Χ., Καρόπουλος Α. (75΄Ζης)

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης, Κόκκοτος Γ., Λιόκαυτος, Χρυσικός, Κοντός, Ρέθη Εγκλι., Ρέθι Ενο (81΄Σταμάτης Ν.), Κούκος, Κουμάσης (65΄Ρέθη Ερι.), Κόκκοτος Α. Ντοντάι (81΄Στριμμένος)