Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάρκο Μαρκόφσκι, και μίλησε για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη, χαρακτήρισε πιο ουσιαστικούς τους «κίτρινους» και τόνισε πως του αρέσουν πάρα πολύ οι Μορόν και Νταρίντα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είχα πει πως ο Αρης θα έχει πίεση μεγαλύτερη από το πρώτο παιχνίδι, φάνηκε και το καταλάβαμε πως παρότι το γήπεδο ήταν γεμάτο, ο κόσμος ήταν αγχωμένος όπως και οι παίκτες. Σταθήκαμε καλά, μας έλειψε ένα γκολ, δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε κόντρα στον Αρη φέτος, μαζί με τον ΠΑΣ είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν βάλαμε γκολ. Ο Άρης ήταν πιο ουσιαστικός και πήρε το εισιτήριο. Συγχαρητήρια εύχομαι στον Αρη, εμείς μείναμε με το αχ και το είπαμε στη φάση του Μπρούνο Ντουάρτε, πεταχτήκαμε όλοι, περιμέναμε να μπει μέσα η μπάλα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως δέχονται πολύ δύσκολα γκολ. Ο Μορόν δεν κατάφερε να μας απειλήσει και στα δύο παιχνίδια και αυτό δείχνει την καλή μας αμυντική συμπεριφορά».

Για το αν αυτή η εμφάνιση δίνει ψυχολογία ενόψει των πλέι άουτ: «Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι άουτ για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, το αξίζουμε».

Για τον τελικό: «Θα δούμε καλό τελικό, δίνω ένα προβάδισμα στον Παναθηναϊκό που είναι ένα κλικ πιο έμπειρη και πιο καλή ομάδα. Πάντως όποιος και να το σηκώσει θα είναι δίκαιο».

«Ο Μορόν και ο Νταρίντα μου αρέσουν πάρα πολύ» τόνισε στο τέλος για τους παίκτες που του αρέσουν από τη φετινή ομάδα του Ακη Μάντζιου.