Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Με πέντε γκολ φιλοδώρησε το Καζακστάν η Ελλάδα και έκανε τη μισή δουλειά για την πρόκριση στο EURO 2024.

Με μια εμφάνιση που δεν πίστευε ούτε ο πιο αισιόδοξος Έλληνας, η Εθνική Ελλάδας χάρισε ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα απέναντι στο Καζακστάν (5-0) και θα παίξει την πρόκριση στη Γεωργία.

Η Εθνική πετούσε φωτιές, ισοπέδωσε σε 40 λεπτά το άτυχο Καζακσταν και με το 5-0 πάει την Τρίτη στη Γεωργία σε τελικό πρόκρισης στο Euro με ψυχολογία στα ύψη!

Εκεί σε ένα παιχνίδι όλη η χρονιά, καθώς είναι ο τελικός των τελικών, θα αντιμετωπίσει την Γεωργία που επικράτησε επίσης με ευκολία, αλλά με 2-0 του Λουξεμβούργου. Όπως ξέραμε ήδη από την κλήρωση που είχε γίνει, ο τελικό των Play Off θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου με την Εθνική μας ομάδα να δείχνει έτοιμη για μια ακόμα μεγάλη νίκη, την μεγαλύτερη της εποχής Πογέτ παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του τελικού των τελικών ο αγώνας της Γεωργίας με την Ελλάδα θα μεταδοθεί από τον ALPHA και την NOVA, ενώ σχετικά με την ώρα η UEFA δεν την έχει ανακοινώσει επίσημα..