Το «ευχαριστώ» του Παναγρινιακού για το πασίγιο από τον Α.Ο. Ρηγανά, καθώς και το “ευχαριστώ” του συλλόγου στο σύνολο των ομάδων της ΕΠΣ που  συνεχάρησαν  για την πρώτη θέση , εξέφρασε με ανακοίνωση η διοίκηση του Παναγρινιακού

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Ευχαριστήριο στις ομάδες της ΕΠΣ Αιτ/νίας

Ευχαριστούμε το σύνολο των ομάδων του τοπικού ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας που συνεχάρησαν την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας όπως απέδειξε και η βαθμολογία, δίκαια κατέκτησε την 1η θέση.
Σε όλο αυτό το ταξίδι οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες της Α’ ΕΠΣ για την φιλοξενία και τον σεβασμό που έδειξαν στο Σύλλογό μας.
Ευχαριστήριο στον Α.Ο. Ρηγανά
Η διοίκηση και σύσσωμη όλη η ομάδα του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την αντίστοιχη του Α.Ο ΡΗΓΑΝΑ για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Η κίνηση των παικτών του ΑΟ Ρηγανά, στο ματς του περασμένου Σαββάτου, με το “πασίγιο” στους πρωταθλητές μας, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Κίνηση που δείχνει το επίπεδο των ανθρώπων του ΑΟ Ρηγανά. Την επιβραβεύουμε και την συγχαίρουμε!
Μια ομάδα με υψηλούς στόχους, όπως και ο Παναγρινιακός. Μα πάνω απ’ όλα με εξαιρετική συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου.
Το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας έχει ανάγκη από αυτά τα παραδείγματα.