Ο Παναιτωλικός κατέθεσε νέο αίτημα στην Κηφισιά ζητώντας της να πάρει εισιτήρια για τους φίλους του που θέλουν να δώσουν το παρών στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι της ομάδας.

Ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ματς μεταξύ της Κηφισιάς και του Παναιτωλικού το Σάββατο (13/04 – 20:00) για την 4η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague, οι Αγρινιώτες επανέλαβαν το αίτημά τους για την παραχώρηση εισιτηρίων για το παιχνίδι αυτό που είναι… ζωής και θανάτου για τις δύο ομάδες.

Στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας μεταξύ τους είχαν βρεθεί στην Καισαιριανή περίπου 1.000 άτομα για να υποστηρίξουν το κλαμπ του Αγρινίου και τώρα υπάρχει ανάλογη «δίψα» από τον κόσμο τους, που θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για τον κρίσιμο αυτό αγώνα και σκέφτεται ακόμη και την λύση του νταμαριού, που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κει το παιχνίδι.

Η Κηφισιά ήταν αρνητική στο πρώτο αίτημα που έκανε ο Παναιτωλικός, αλλά οι Αγρινιώτες κατέθεσαν σήμερα καινούργιο αίτημα κάτω από την «πίεση» της θέλησης των οπαδών τους να παρευρεθούν στο μεγάλο αυτό ματς.

Βέβαια, η ομάδα των βορείων προαστίων ξεκαθάρισε πριν από την έναρξη των Play Out πως θα εκδοθούν μίνι διαρκείας για τα ματς αυτά και δεν θα δίνονται μεμονωμένα εισιτήρια.