Η απουσία του Ζοάο Πέδρο φάνηκε και με το παραπάνω στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο (6/4). Ο διεθνής επιθετικός με την Γουινέα Μπισάου όπως όλα δείχνουν θα είναι παρών στον… τελικό των τελικών που ακολουθεί με την Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Ο Ζοάο Πέδρο είχε τραυματιστεί σε προπόνηση του Παναιτωλικού όπου είχε υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου. Η πρώτη κλινική εικόνα ήταν καλή και αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί συντηρητικά, με το διάστημα της απουσιάς του προ ημερών να υπολογίζεται στον έναν μήνα.

Ο Ζοάο Πέδρο δείχνει αποφασισμένος να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιστρέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις, με στόχο να φωνάξει παρών το Σάββατο κόντρα στην Κηφισιά συμβάλλοντας στην κατάκτηση της πιο πολύτιμης νίκης της φετινής χρονιάς.

«Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω»

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Βόλο και τη δυσχερή θέση που έχουν βρεθεί πλέον τα «καναρίνια», ο Ζοάο Πέδρο κατά την αποχώρηση του τόνισε: «Θα κάνω το παν για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου να τα καταφέρει».

Πλέον ο Γιάννης Πετράκης περιμένει να δει το πότε θα τον έχει και πάλι στη διάθεσή του. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φράνκο Μπαλντασάρα και Λεβάν Σενγκέλια, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα των τερματοφυλάκων και ο Αντώνης Στεργιάκης που από τα μέσα της προηγούμενης έχει επιστρέψει στο Αγρίνιο.