Η ΠΑΕ Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση την επομένη της ήττας από τον Παναιτωλικό, κάνοντας ειδική μνεία στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις εξέδρες του “Μιχάλης Κρητικόπουλος”.

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό επανέφερε την Κηφισιά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος των playouts. Την επομένη της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του και τονίζοντας πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Η εικόνα των εξεδρών μάς γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και συσπείρωση στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Παναιτωλικό για τη νίκη του, όπως επίσης τον διαιτητή της αναμέτρησης για την ακριβοδίκαιη διαιτησία του σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα“.