Ο τρόπος πάντα μετράει στο ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που κερδίζεις και ο τρόπος που χάνεις..
Ο Άρης Λεπενούς πείθει με τις εμφανίσεις του από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας. Σε 11 ματς μετράει 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Σύνολο 28 βαθμοί και πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Οι άνθρωποι του συλλόγου νοιώθουν δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, και ελπίζουν σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με την έλευση του νέου χρόνου. Η νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αντιρρίου ήταν η τελευταία για το 2024.
Στην συνέχεια υπάρχει ο αγώνας κυπέλλου. (Ο Άρης Λεπενούς θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τον νικητή της αναμέτρησης ΑΕ Αγίου Δημητρίου-Κεραυνός Γαβαλούς), με στόχο φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού
Υπάρχει αισιοδοξία στον σύλλογο ότι ο Άρης Λεπενούς θα πετύχει τους στόχους του. Επίσης ο προπονητής του συλλόγου «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας 3 ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός προπονήσεων για διάφορους λόγους να επιστρέφουν στα τελευταία ματς πρωταθλήματος.
Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Νίκο Μπότα, και τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Παναγιώτη Τσιούνη (αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών) , να δίνουν το παρών στο τελευταία ματς της ομάδας. Επίσης στις προπονήσεις του συλλόγου λαμβάνει μέρος και ο Βασίλης Πετανίτης ( ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο ματς της ομάδας), που για επαγγελματικούς λόγους βρίσκονταν εκτός νομού Αιτωλοακαρνανίας
Οι τρεις πρώτες «εσωτερικές μεταγραφές» του συλλόγου, αναμένεται στις επόμενες ημέρες να αυξηθούν….!
Είναι ξεκάθαρο πως θα γίνουν μεταγραφές και η ομάδα θα ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκονται ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές!!
Με αυτές τις προσθήκες, ο Άρης Λεπενούς θα έχει κι ένα καλό βάθος πάγκου για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία.