Ο Σπύρος Κοκώνης του Παναγρινιακού συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, καθώς μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής βρίσκεται μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 14 τέρματα. Στο νικηφόρο 4-1 της ομάδας του επί του Αρώματος Βαρετάδας, πέτυχε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του φόρμα.
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Κώστας Πιστιόλης της Α.Ε. Μεσολογγίου με 6 γκολ, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται με 5 τέρματα ο Στράτος Παγώνης (Άρωμα Βαρετάδας) και ο Κώστας Ξηροκώστας (Αστέρας Καμαρούλας). Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Χρήστος Αγγέλης του Παναγρινιακού με 4 γκολ.
Η μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τους επιθετικούς να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς.
Αναλυτικά οι σκόρερ μετά την 10η αγωνιστική
| Α/Α | Ονοματεπώνυμο | Ομάδα | Γκολ |
| 1 | Κοκώνης Σπύρος | Παναγρινιακός | 14 |
| 2 | Πιστιόλης Κώστας | Α.Ε. Μεσολογγίου | 6 |
| 3 | Παγώνης Στράτος | Άρωμα Βαρετάδας | 5 |
| 4 | Ξηροκώστας Κώστας | Αστέρας Καμαρούλας | 5 |
| 5 | Αγγέλης Χρήστος | Παναγρινιακός | 4 |
| 6 | Κούστας Νίκος | Αστέρας Αγρινίου | 3 |
| 7 | Μεταξούλης Βασίλης | Τρίκαρδος Κατοχής | 3 |
| 8 | Γκόγκα Άλεξ | ΑΟ Λυγιάς | 3 |
| 9 | Μακρυπίδης Χρήστος | Παναγρινιακός | 3 |
| 10 | Καβαλλάρης Γιάννης | Άρωμα Βαρετάδας | 3 |
| 11 | Βακράκος Γεώργιος | Αστέρας Αγρινίου | 3 |
| 12 | Καμζέλας Νίκος | ΑΕ Αγίου Δημητρίου | 3 |
| 13 | Βασιλογιάννης Στέφανος | ΑΕ Αγίου Δημητρίου | 3 |









