Ο Σπύρος Κοκώνης του Παναγρινιακού συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, καθώς μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής βρίσκεται μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 14 τέρματα. Στο νικηφόρο 4-1 της ομάδας του επί του Αρώματος Βαρετάδας, πέτυχε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του φόρμα.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Κώστας Πιστιόλης της Α.Ε. Μεσολογγίου με 6 γκολ, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται με 5 τέρματα ο Στράτος Παγώνης (Άρωμα Βαρετάδας) και ο Κώστας Ξηροκώστας (Αστέρας Καμαρούλας). Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Χρήστος Αγγέλης του Παναγρινιακού με 4 γκολ.

Η μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τους επιθετικούς να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς.

Αναλυτικά οι  σκόρερ μετά την 10η αγωνιστική

Α/Α Ονοματεπώνυμο Ομάδα Γκολ
1 Κοκώνης Σπύρος Παναγρινιακός 14
2 Πιστιόλης Κώστας Α.Ε. Μεσολογγίου 6
3 Παγώνης Στράτος Άρωμα Βαρετάδας 5
4 Ξηροκώστας Κώστας Αστέρας Καμαρούλας 5
5 Αγγέλης Χρήστος Παναγρινιακός 4
6 Κούστας Νίκος Αστέρας Αγρινίου 3
7 Μεταξούλης Βασίλης Τρίκαρδος Κατοχής 3
8 Γκόγκα Άλεξ ΑΟ Λυγιάς 3
9 Μακρυπίδης Χρήστος Παναγρινιακός 3
10 Καβαλλάρης Γιάννης Άρωμα Βαρετάδας 3
11 Βακράκος Γεώργιος Αστέρας Αγρινίου 3
12 Καμζέλας Νίκος ΑΕ Αγίου Δημητρίου 3
13 Βασιλογιάννης Στέφανος ΑΕ Αγίου Δημητρίου 3