Σπουδαία νίκη και ιδανικός εορτασμός για τον Παναιτωλικός, που γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του με νίκη 2-1 απέναντι στην Κηφισιά στο κατάμεστο γήπεδο του Παναιτωλικού. Περίπου 6.000 φίλαθλοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και ώθησαν την ομάδα τους σε μια σημαντική επιτυχία.

Η Κηφισιά προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με τον Πόμπο, όμως ο Παναιτωλικός αντέδρασε δυναμικά. Στο 34’ ο Ρόσα ισοφάρισε με όμορφο σουτ εκτός περιοχής και ξέσπασε σε συγκίνηση μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ματσάν εκμεταλλεύτηκε την αντεπίθεση και με σουτ έκανε το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά πίεσε για την ισοφάριση, όμως η άμυνα του Παναιτωλικού κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Έτσι, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη που τους έφερε στους 24 βαθμούς και αποτέλεσε το καλύτερο δώρο για τα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου

O διαιτητής Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νάνελι, Μπάντζι, Ματσάν, Ούγκο Σόουζα και με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπάντζι στο 98΄.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κουτσερένκο, Γκράναθ, Κόγιτ στο 98΄ς, Μλάντεν (77΄Σατσιάς), Αποστολόπουλος (88΄Μανρίκε), Μπουχαλάκης, Εστέμπαν (88΄Νικολάου), Ματσάν, Λομπάτο (88΄Γκαρσία), Ρόσα (85΄Άλεκσιτς), Μπάντζι.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Πετκόφ, Χριστόπουλος, Αμανί (64΄Μπένι), Νούνελι (64΄Σόουζα Ζ.), Πόμπο (85΄Μίγιτς) Αντόνισε(76΄Ταβάρες), Κονατέ, Πέρεθ (46΄Ρουκουνάκης), Σόουζα Ούγκο, Λαρουσί.