Ο Ηρακλής Αστακού πέτυχε μια σημαντική νίκη με σκορ 4-0 απέναντι στην ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στα δύο ημίχρονα.

Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Τζακώστας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, γράφοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, στο 49΄, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από πάσα του Κάτση, κάνοντας το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 59΄, ο Κάτσης βρήκε και ο ίδιος δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 66΄ ο Μπαρμπαρούσης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής Αστακού παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας (1ος όμιλος), περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής για να δει αν θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς παρέμεινε και μαθηματικά στη Β΄ Κατηγορία, μετά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Γιαννόπουλος, Θώδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής Αστακού (Γεράσιμος Μπότσιος)

Σούλι, Μπαρμπάνης, Λιβάνης Π., Ταφάνι, Μούτσα, Ζορμπάς Δ.-Σ.(27΄ Σκουτέρης), Κάτσης, Μπαρμπαρούσης, Ζορμπάς Δ.-Ηρ., Χάνδρας, Τζακώστας(71΄Ζορμπάς Αθ.)

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Κώστας Κωνσταντίνου)

Μαρκόπουλος, Ρουκο, Λάππας(78΄Δημόπουλος), Λαουρδέκης, Δούρος, Κατσούλης, Θεοδωρόπουλος, Κωτσίκος, Μπίμπας, Σανιδάς, Σταυρόπουλος (78΄Ψαρράς)