Από ότι φαίνεται οι αγώνες κυπέλου θα γίνουν κανονικά, από την στιγμή που η Σούπερ Λίγκα πήρε την πρωτοβουλία να δοθεί λύση στο ζήτημα και έτσι την Τρίτη (15/12) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της και αυτούς των ΕΠΟ, Β’ Εθνικής και ΠΣΑΠ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας (14/12): «Ανακοινώνεται ότι η Super League, συμμεριζόμενη το κατ΄ αρχήν δίκαιο αίτημα του Π.Σ.Α.Π. περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (Ε.Π.Ο., Super League, Football League, Π.Σ.Α.Π.). Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Ο, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου».

Πάντως από την ΚΕΔ τη Δευτέρα (14/12) , ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της β΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 15,16 και 17 Δεκεμβρίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία.

Αναλυτικά

15.00: Ζάκυνθος – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Λαμίας (Μεσσηνίας)

4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας)