Ο ρέφερι Παπαδόπουλος στον αγώνα Ολυμπιακός -Παναιτωλικός 1-1 σήκωσε την περισσότερη συζήτηση την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Πάμε να δούμε τα λάθη του ρέφερι από την Μακεδονία, πως τα σχολιάζει ο Κώστας Ακρίδας, και την βαθμολογία που θα πάρει.

Αναλυτικά:Αγώνας: ΟΣΦΠ – Παναιτωλικός (1-0), Διαιτητής: Παπαδόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Τέσσερα τα σοβαρά λάθη του Παπαδόπουλου (σ.σ. φέτος προβιβάστηκε στην Super League) στο Φάληρο που είχε μια κακή διαιτησία. Αρχικά στο 33΄ υπάρχει μια δύσκολη φάση όπου ο Μαζουακού φαίνεται να βρίσκει με το αριστερό χέρι τον Βασιλείου και να τον βγάζει εκτός τροχιάς της μπάλας εντός περιοχής. Είναι σπρώξιμο και πέναλτι. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο βοηθός που η φάση γίνεται από την δική του πλευρά και έχει καλύτερη οπτική επαφή.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής αποβάλει τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού Κυριακίδη, καθώς απέκρουσε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής. Ωστόσο πριν από αυτό είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ιντέγε πάνω στον παίκτη και η φάση θα έπρεπε να έχει σταματήσει εκεί.

Στο 44΄ ο Τσόρι Ντομίνγκες κάνει επικίνδυνο μαρκάρισμα στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και τραβά το χέρι του διαιτητή την ώρα που πάει να του δείξει την κίτρινη κάρτα για να τον μεταπείσει. Ο Παπαδόπουλος θα έπρεπε να έχει τιμωρήσει τον παίκτη του ΟΣΦΠ γι΄ αυτή του την ενέργεια με κόκκινη κάρτα.

Στο 54΄ ο Καμπιάσο κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάκου. Ο παίκτης του Παναιτωλικού φαίνεται να κάνει προσπάθεια να τραβήξει το σώμα του προς τα πίσω για να μην βρει τον Καμπιάσο που τελικά περισσότερο κερδίζει αυτός το πέναλτι παρά είναι στην πραγματικότητα».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,7