Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Με υγεία.

Καλό μήνα να έχουμε. Πιθανότατα ο πιο δύσκολος μήνας της σεζόν. Ο Γενάρης που περιλαμβάνει μια σειρά από πολύ δύσκολες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας για την ομάδα του Αγρινίου . Συνολικά υπάρχουν τέσσερις αναμετρήσεις στο <καρνέ>. Και οι τέσσερις πολύ δύσκολες και συνάμα καθοριστικές. Τρείς εκτός έδρας και η μοναδική αναμέτρηση στην έδρα μας ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης στις 10 Γενάρη

Τι λέει η διαδρομή του μήνα που μόλις μπήκε. Ξεκίνημα στις 4 του μηνός στην Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Έξι μέρες αργότερα έρχεται ο Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο. Μια ομάδα που στο πρώτο γύρο την κέρδισε εκεί, αλλά στην συνέχεια ο Αστέρας έκανε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι <κλειδί > ματς για το πρωτάθλημα, γιατί είναι το μοναδικό εντός έδρας.

Τα επόμενα δυο είναι με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους. Πανθρακικός και Βέροια και μάλιστα εκτός έδρας σε ημερομηνία που θα ορίσει σύντομα η Σούπερ Λίγκα.

Δύσκολο πρόγραμμα. Και υπάρχουν λόγοι οι οποίοι μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο Γενάρης που μόλις ξεκίνησε θα είναι κάτι παραπάνω από απλώς ο πρώτος μήνας του χρόνου. Και το λέμε αυτό διότι τα <καναρίνια> έχουν πολλά να περιμένουν μέσα στις πρώτες 31 ημέρες του νέου έτους.

Το σημαντικότερο πόντους. Θέλει πολλούς πόντους ο Γιάννης Ματζουράκης. Τώρα αν μπορούν οι ποδοσφαιριστές να φύγουν από τα γήπεδα με ψηλά το κεφάλι είναι κάτι που θα το δούμε στην συνέχεια…..

Γ. Τ.