ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-17 – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Σε εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα Κ-17 της Superleague, ο Ηρακλής έκαμψε την αντίσταση του Παναιτωλικού με 2-1 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Οι νεαροί του Λευτέρη Τσακίρη ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους στο α’ ημίχρονο, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις φάσεις για να πετύχουν περισσότερα από το 1 που σημείωσαν.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί και πιεστικοί, έφτασαν στην ισοφάριση, όμως η ομάδα του Ηρακλή έδειξε χαρακτήρα και μπόρεσε να σημειώσει το νικητήριο τέρμα.

Τα γκολ του Ηρακλή σημείωσαν οι Τουλάκης στο 25′ και Τσιπιρτίμης στο 80′, ενώ προσωρινά οι Αγρινιώτες έφεραν το ματς στα ίσα με γκολ στο 72′.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Κανελλίδης, Χατζηπαπάς, Κριτσιάνης, Αλμπάνης, Αναγνώστου, Γουνόπουλος, Κοιλανίτης, Τσιπιρτίμης, Κατσαρός, Πέλκας, Τουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Λάμπογλου, Χαραλαμπίδης, Αποστόλου. Θεοδοσίου.

 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-15 – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 7-0

Στο εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα Κ-15 της Superleague, ο Ηρακλής “σκόρπισε” με το εντυπωσιακό 7-0 την ομάδα του Παναιτωλικού, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας (ΕΠΣΜ).

Οι νεαροί του Θεόφιλου Χατζηστάθη ήταν καταιγιστικοί, ειδικά στο α’ ημίχρονο, όταν και “εκτόξευσαν” το σκορ σε 5-0, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και δείχνοντας τρομερή διάθεση και θέληση σε κάθε φάση του παιχνιδιού.

Τα γκολ  πέτυχαν οι Αβραμίδης (10′ και 28′), Δημητρακούδης (18′ και 36′), Τουρσίδης (38′), Ανθουλάκης (71′) και Παπαφιλίππου (77′).

Η σύνθεση του Ηρακλή: Κουσίδης, Ποπίδης, Γεωργάτος, Δημητρακούδης, Τοπαλίδης, Χαριτάκης, Διγκόζης, Κανταρτζής, Αβραμίδης, Καλαϊτζάκης, Τουρσίδης.

Έπαιξαν και οι: Βαφειάδης, Ανθουλάκης, Παπαφιλίππου, Δήμτσιος, Ντάμα.