Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο προπονητής  του Απόλλων Θόδωρος Λαυράνος. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες για την μεγάλη νίκη επί της Φλόγας, ενώ από την στιγμή που η ομάδα παρέμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία, δεν έκρυψε της…κρυφές ελπίδες του για μια θέση στην τετράδα..

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν πάθος, και αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη. Πιστεύω ότι ανέβηκε και η ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι η παραμονή στην κατηγορία έχει εξασφαλιστεί , και από δω και πέρα πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, ποιο ελεύθερα για να τερματίσουμε όσο ποιο ψηλά μπορούμε.

Το γήπεδο μας ευνόησε σήμερα . Αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλύτερη κατάσταση ίσως η ομάδα μου να είχε περισσότερα προβλήματα.

Για την προνομιούχο τέταρτη θέση

Οι τρείς πρώτες ομάδες έχουν ξεφύγει στην βαθμολογία. Οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την τέταρτη θέση , έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους.  Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όσες ελπίδες υπάρχουν στην ομάδα μου θα προσπαθήσουμε να της εξαντλήσουμε..

Για τα παράπονα που εξέφρασε ο Βασιλείου

Νομίζω ότι επειδή ήμουν ποιο κοντά στην φάση, υπήρχε φάουλ του Νάκου στον Θεοδωρακόπουλο, και κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Φλόγας. Δεν είναι εσκεμμένο χτύπημα αλλά στην προσπάθεια του Νάκου να βρει την μπάλα έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της ομάδας μου. Ο διαιτητής άργησε να σφυρίξει..