Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Χρήστος Βασιλείου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Δοκιμίου. Ο τεχνικός της Φλόγας δήλωσε απογοητευμένος από τον διαιτητή της αναμέτρησης , θεωρώντας ότι το γκολ του Ντζιμάνη ήταν καθαρό ενώ ακόμη αναφέρθηκε ότι κάποιοι θέλουν να εμποδίσουν την καλή φετινή προσπάθεια της Φλόγας για άνοδο στην Γ΄Εθνική ..

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο για την ομάδα μου. Η Φλόγα έπρεπε να φύγει από το γήπεδο με τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Το γκολ που πέτυχε ο Ντζιμάνης είναι πεντακάθαρο. Αν σε εκείνο το χρονικό σημείο η Φλόγα προηγούνταν στο σκορ το παιχνίδι θα τελείωνε. Για να γίνει  το ποδόσφαιρο  καλύτερο στην περιοχή μας , πρέπει να υπάρχουν αρκετές αλλαγές, και κυρίως πρέπει να ξεκινήσουμε από τους κύριους  που έχουν τα <μαύρα>!!

Για την ομιλία που είχε με τον διαιτητή στο τέλος του αγώνα ανέφερε

Ο ρέφερι μου είπε ότι έκανε φάουλ ο Νάκος.!!! Απλά θέλω να πω ότι ο αντίπαλος πήγε πάνω στον τερματοφύλακα. Ο διαιτητής δεν σφυρίζει, μετά η μπάλα πηγαίνει στον Ντζιμάνη, την στέλνει στα δίχτυα… Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος εγώ. Θα το δείξει η τηλεόραση και θα βγάλουμε το συμπέρασμά μας.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Όλοι στην ομάδα προσπαθούμε , να πάμε στην παραπάνω κατηγορία, υπάρχει ικανό ρόστερ για να γίνει αυτό , αλλά κάποιοι δεν το θέλουν!!! Αφήστε την ομάδα μου να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, να φύγει από αυτή την κατηγορία. Δεν μπορώ να μιλάω συνέχεια εγώ. Πέστε και εσείς σαν δημοσιογράφοι κάτι…

Σίγουρα μια ήττα δεν αναιρεί της προηγούμενες νίκες, αλλά γιατί να υπάρχει αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο του νομού μας.