Για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας ο Παναιτωλικός έχει πολλά  παράπονα από τον ρέφερι και τους βοηθούς του!!!

Μπορεί ο Γιάννης Ματζουράκης να μην ανέφερε κάτι στα σύντομα σχόλια του μετά το τέλος του αγώνα αλλά οι παρακάτω φάσεις της αναμέτρησης αντικατοπτρίζουν την κακή εφαρμογή των κανονισμών και μάλιστα όλες εις βάρος του Παναιτωλικού!!!

Κατ ΄αρχήν εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η επιτροπή της διαιτησίας όρισε διαιτητή Κρητικό(Κουκουλάκης από το Ηράκλειο) σε αγώνα Κρητικής ομάδας!!! Τόσοι και τόσοι ρέφερι υπάρχουν στην Σούπερ Λίγκα, και περιμένουν πως και πώς να βρεθούν στα γήπεδα . 26 τον αριθμό !!!!

Στην συνέχεια πάμε να δούμε λίγο της φάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα:

22΄ Ο Κέβιν κάνει το σουτ η μπάλα βρίσκει το χέρι του Αποστολόπουλου μέσα στην περιοχή. Καθαρό πέναλτι, αλλά ο Κουκουλάκης μάλλον δεν το είδε….

55΄   Άδικη αποβολή στον Φαμπιάν Μουνιός. Μαρκάρισμα που δεν σηκώνει ποτέ κίτρινη κάρτα και μάλιστα δεύτερη. Με 10 ο Παναιτωλικός.

73΄ ίδιο και ακόμα χειρότερο μαρκάρισμα του Αποστολόπουλου στον Μάκο. Που είναι η κίτρινη κύριε Κουκουλάκη ;;; και ήταν η δεύτερη από την στιγμή που ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε ήδη μια κάρτα απο το 42΄!!!

76΄Ο Μαρκόβσκι έφυγε από κανονική θέση (το ριπλέι δικαιώνει τον υπογράφοντα), οφσάιντ από τον Κουντουρέλη!!!

Συμπέρασμα: Ο Κουκουλάκης προσπάθησε να διαμορφώσει αποτέλεσμα, προσπάθησε να σπρώξει τους …γείτονες του να πάρουν τους τρείς βαθμούς. Δεν τα κατάφερε όμως!!!!

Ή μάλλον δεν τον άφησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού με τον τρόπο που αγωνίστηκαν μετά την άδικη αποβολή του Μουνιός….