Κ17

Με 2-1 νίκησε η Κ17 του Παναιτωλικού την αντίστοιχη της Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12΄με τον Περπερίδη.Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο  στο 17′ ο Βασίλακας ισοφάρισε σε 1-1! Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 87΄με τον Καββαδία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παναιτωλικός είχε 3 δοκάρια , στο 15΄με τον Λιάδα, στο 35΄με τον Καββαδία και στο 75΄με τον Κοτρώτσο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Καλατζής, Λιάδας, Θόδης (83′ Κοτοφούλης), Μπακαδήμας (65′ Ματζανάς), Ντόβας, Ζώτα (46′ Πανταζής), Τσιαντής, Μελιάδης, Κοτρώτσος (89′ Μπινιάρος), Βασίλακας (79′ Σκόνδρας), Καββαδίας.

Κ15 

Τους τρεις βαθμούς της νίκης ( 2-0 ) πήρε ο Παναιτωλικός εντός έδρας απέναντι στη Βέροια, για τη Superleague K15. Οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά στο ματς και μόλις στο 14′ είχαν δοκάρι με τον Καρατσώλη, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 18′ έκανε το 1-0!

Η Βέροια αντέδρασε και στο 50′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Λούτση, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι και στο 71′ ο Αγρογιάννης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Ρήγας): Φραγκογιάννης, Γιάκος, Νταλιάνης, Κωνσταντόπουλος, Φραγκούλης, Παλιάτσας, Μπελεβώνης, Ντούλιας, Αγρογιάννης, Ζωτάι, Καρατσώλης, ενώ έπαιξαν και οι Ντάβανος, Τρομπούκης, Γιαννακόπουλος, Καζανάς, Τσάκνης.