Συνάντηση είχε ο πρόεδρος της Θύελλας Αγίου Ανδρέα  Γεώργιος Τσάμης με τον προπονητή Βαγγέλη Κοτρότσο για να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια οτιδήποτε αφορά το ρόστερ της καινούργιας χρονιάς, ποιοι μένουν  και ποιοι φεύγουν , ποιες είναι οι ανάγκες για να συμπληρωθούν τα κενά , που έχει εντοπίσει της αδυναμίες ο νέος προπονητής , και προς τα πού θα κινηθούν διοίκηση και τεχνική ηγεσία για να βρεθούν οι παίχτες τους οποίους έχει ανάγκη η ομάδα.

Θεωρείται δεδομένο ότι η προετοιμασία για την νεοφώτιστη ομάδα θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου , και μέχρι τότε το ρόστερ πρέπει να έχει συμπληρωθεί.

Ήδη από την Θύελλα έχουν αποχωρήσει ο Χρήστος Ευαγγελόπουλος, ο Βασίλης Μαϊκαντής και ο Νίκος Λιάπης, ενώ από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν περίπου 8 ποδοσφαιριστές.

Επίσης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι της ομάδας αναζητούν επιθετικό περιοχής , κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα.

Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται οι απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές , που τους έγινε πρόταση να αγωνισθούν με την Θύελλα στην Α΄κατηγορία του νομού μας.