Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τη μονοτονία των προπονήσεων θα έχουν την Κυριακή (16/7) οι παίκτες του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι.

Τα «καναρίνια», λοιπόν, θα δώσουν φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με ομάδα επιλέκτων της ΕΠΣ Ευρυτανίας, με τον Μάκη Χάβο να προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Σε ό,τι αφορά τις σαββατιάτικες (15/7) προπονήσεις, το πρωί δόθηκε έμφαση στη δύναμη, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο έγινε το πρωί. Το απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση με μπάλα, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στατικές φάσεις.

Αύριο Κυριακή και ώρα 17.15 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα ομάδα Επιλέκτων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η φιλική αυτή αναμέτρηση γίνεται με πρωτοβουλία του Αίολου, με συνδιοργανωτές την ΕΠΣ Ευρυτανίας, τον Παναγραφιωτικό, την Ακαδημία Καρπενήσι 2002 και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Γιόγιου που διετέλεσε ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας, του ΑΠΟΚ του Παναγραφιωτικού και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 18 ετών.