Σε δύσκολα μονοπάτια έχουν μπει το τελευταίο διάστημα οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ Καλυβίων, με το κυρίως ζήτημα που αφορά τις οικονομικές ¨πηγές¨ που θα βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, να παραμένει άλυτο και με το ¨βάρος¨  να πέφτει καθώς φαίνεται, στα μέλη της τωρινής διοίκησης.

Στην χθεσινή συνάντηση των μελών της διοίκησης, στο κτίριο της Τ.Κ. Καλυβίων, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, αφού όπως αναφέρθηκε, οι επαφές με πρόσωπα που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά στα μεγάλα έξοδα της Α΄ κατηγορίας, δεν ¨καρποφόρησαν¨…

Μάλιστα μέχρι τώρα δεν έχει εκφραστεί, ¨ζωηρό¨  ενδιαφέρον για να μπουν στο ταμείο κάποια χρήματα που θα έδιναν ¨ανάσες¨ στον οικονομικό προγραμματισμό και αν τις επόμενες ημέρες δεν αποδώσουν οι βολιδοσκοπήσεις με ορισμένα άτομα που έχουν την ευχέρεια να στηρίξουν οικονομικά το σύλλογο, τότε θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλος προβληματισμός από την Διοίκηση για το μέλλον της ομάδας, μιας και όλα τα θέματα είναι σε εκκρεμμότητα, αφού πρέπει να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τη νέα χρόνια και πρέπει να δοθούν λύσεις, στα οικονομικά, στο προπονητικό, στις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις παικτών…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής-παίκτης της ομάδας Πάνος Καρύμπας, έχει ζητήσει να του δοθεί το δελτίο του και να αποδεσμευθεί, μιας και μέχρι στιγμής η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν τον έχει ενημερώσει για τις προθέσεις της και από την άλλη έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της περιοχής για να ενταχθεί στη δύναμή τους.

Επίσης και ο ποδοσφαιριστής Θύμιος Αρκουμάνης, ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο βαθμό που θα ήθελε, τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Στη χθεσινή συνάντηση, οι διοικούντες της ομάδας διερεύνησαν ακόμη τη πιθανότητα πραγματοποίησης μιας μουσικής εκδήλωσης στο χωριό μας, προκειμένου να ενισχυθούν τα έσοδα, χωρίς να υπάρξει τελική απόφαση επί του θέματος.

Με το χρόνο να ¨πιέζει¨ η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων, με τα έως τώρα αρνητικά δεδομένα, δεν σκέφτεται να παρατήσει τις προσπάθειές της αντιθέτως θα κάνει ¨αγώνα δρόμου¨ ώστε να εξασφαλίσει την ενίσχυση της ομάδας σε προπονητή και παίκτες, καθώς και την συμμετοχή της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έστω με μειωμένο προϋπολογισμό, ίσως και κάποιες λύσεις ¨ανάγκης¨ για να πορευθεί αξιοπρεπώς τη νέα σεζόν.

Ίδωμεν!

http://www.kalyvia.gr/