Έχει αφήσει υποσχέσεις από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος…. Και σε κάθε αγώνα η ομάδα του Κεραυνού Γαβαλούς επιβεβαιώνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Λώλος στην ομάδα φαίνεται πως αποδίδει καρπούς σε χρόνο ρεκόρ. Απλά σε κάθε αγώνα έρχεται και η επιβεβαίωση .

Η ομάδα της Μακρυνείας πέτυχε μια ακόμη νίκη και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ΄κατηγορίας. Μαζί με τον ΑΟ Πενταλοφου οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και φυσικά αναμένεται μεγάλη μάχη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική..

Ο Κεραυνός λοιπόν πέτυχε μια ακόμη εντός έδρας νίκη. Στο γήπεδο των Παπαδατών την Κυριακή το μεσημέρι επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕ. Χρυσοβίτσας με δυο γκολ του Πέττα στο 7΄και στο 40΄. Ήταν η τέταρτη νίκη για τον Κεραυνό Γαβαλούς που σκορπίζει ενθουσιασμό σε ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία , διοίκηση και φιλάθλους της ομάδας.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντζιούνης με βοηθούς τον Μπουκουβάλα και την Λιάσκου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος)

Ζώης, Λάμπος, Σιαλευρής(60΄Κατσιγιάννης), Κουτσής, Νταραντούμης, Πρεβέντζας(46΄Αλπέντζος), Κωνσταντάκης, Κερασίδης, Καλτσής, Τσάμης, Πέττας(46΄Γούμενος)

ΑΕ Χρυσοβίτσας

Καραδημήτρης, Στρατούλης, Ζορμπάς Σ., Ζορμπάς Χ., Σταμάτης, Ζορμπάς Σ., Αυδής, Γαντζούδης, Κολοκούρας, Μαργώνης, Νάκας.