Κυριακή 17.15

Τέλος σε αήττητο σερί τριών αγωνιστικών δόθηκε για τον ΠΑΣ Γιάννινα που ηττήθηκε με 4-3 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Ηπειρώτες πάντως μετρούν δύο διαδοχικές νίκες στις Ζωσιμάδες με 3-1 επί του Πλατανιά και 2-1 κόντρα στην Κέρκυρα έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χαλκιαδάκη και Νικολιά. Την τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Τζημόπουλος έχοντας επιστρέψει μόλις την Παρασκευή (17/11) από τις διεθνείς υποχρεώσεις με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας. Στον αντίποδα, επανέρχεται ο Ροντρίγκες έπειτα από ενάμιση μήνα.

Η αποστολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Κοζορώνης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπετρά, Κόντε, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Σολτάνι, Ροντρίγκες, Μανθάτης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Μπουκουβάλας.

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται ο Παναιτωλικός καταγράφοντας αποτυχημένο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Στον Τίτορμο μετρούν δύο ήττες στην Κέρκυρα από την ομώνυμη ομάδα (1-0) και στο Αγρίνιο από την Ξάνθη (3-1), έχοντας ενδιάμεσα έρθει ισόπαλοι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-1). Όσον αφορά την πιο πρόσφατη νίκη καταγράφεται στις 30 Σεπτεμβρίου με 3-0 επί του Πλατανιά στα Περιβόλια. Αρκετά προβλήματα πρέπει να διαχειριστεί ο Μάκης Χάβος. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί για διάφορους λόγους οι Μόρας, Τσοκάνης, Παρράς, Κλέσιο, Μπράβο και Λόπες.

Η αποστολή για τον Παναιτωλικό: Κυριακίδης, Ντίας, Μιχάι, Μαρκόβσκι, Μάζουρεκ, Πάουλο, Μοράρ, Ρόσα, Τσέναμο, Μύγας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ρότσα, Μπεχαράνο, Βακράκος, Μαρινάκης και Κουσιάδης.