Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Αστέρας Καμαρούλας και η ΑΕ Αγ. Δημητρίου σε ματς που έγινε την Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Αγρινίου. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

20171126_110133
Η ομάδα της ΑΕ Αγ. Δημητρίου ήθελε την νίκη για να βρεθεί μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο Αστέρας Καμαρούλας στηριζόμενος στην πείρα του, πήρε έναν σπουδαίο βαθμό, ενώ με βάση την εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη.
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Η ” Ένωση” πήρε προβάδισμα στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Ελ. Καλοκαίρη, με την μπάλα να καταλήγει στο “γάμα” της εστίας του Σταμάτη.

Καμαρουλα-Ενωση 2
Στην επανάληψη ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε στο 67΄με σκόρερ τον Στραβοδήμο. Γκολ το οποίο προκάλεσε διαμαρτυρίες των παιχτών της “Ένωσης” ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος.
Στο 90′ ο Αστέρας Καμαρούλας κέρδισε πέναλτι , όταν το σουτ που έκανε ο Στραβοδήμος η μπάλα βρήκε το χέρι του Στεφανόπουλου. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αυγέρης αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ!. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην φάση του πέναλτι ο Στεφανόπουλος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Καμαρουλα-Ενωση 1
Με τον βαθμό που πήρε η “Ένωση” έφτασε τους 20 και βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον ΑΟ Ρηγανά και την Δόξα Καινουρίου, ενώ ο Αστέρας Καμαρούλας βρίσκεται στην 9η θέση με 9 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθούς την Βασιλείου και τον Αλεξόπουλο
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)
Σταμάτης, Αριστόπουλος(46΄Δράκος), Πίτλιγκερ, Γιώτης, Δανιάς, Ξανθόπουλος, Καντάνης, Ζωγράφος(85΄Παναγιωτόπουλος), Στραβοδήμος(89΄Αυγέρης), Λαίνας(62΄Βαγενάς), Ζαμπάρας

20171126_110254
ΑΕ Αγ. Δημητρίου (Άγγελος Πανέτας)
Βασιλόπουλος (10΄λ.τρ. Φρούτζος), Βέρμπης(88΄Κουτρομάνος), Μπαμπάτσικος, Κυτούγιας, Στεφανόπουλος, Ντελής, Λαμπρακόπουλος, Καλοκαίρης Ν. , Κατσαβοχρήστος(75΄Παχής), Καλοκαίρης Ελ., Κωστακιώτης