Την Κυριακή το απόγευμα στο ΔΑΚ Αγρινίου οι διαιτητές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας συναντήθηκαν με τους αντίστοιχους της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας σε φιλική αναμέτρηση λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχουν.

Ήταν ο …….επαναληπτικός αγώνας από το περσινό παιχνίδι των δυο ομάδων που έγινε στην Πρέβεζα.

Το παιχνίδι έγινε με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους διαιτητές των δυο γειτονικών νομών.
Νικητής δεν αναδείχθηκε, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, σκορ που διαμορφώθηκε στο β’ ημίχρονο. Στην διάρκεια του ματς υπήρξαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ γεγονός που έδειξε τη διάθεση των παικτών, να παίξουν ποδόσφαιρο, και να διεκδικήσουν την νίκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το βράδυ της Κυριακής υπήρξε γεύμα μεταξύ των δυο ομάδων σε γνωστή ταβέρνα του Αγρινίου.

Στα αγωνιστικά οι διαιτητές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας προηγήθηκαν στο 38΄με τον Ασημάκη. Στο β΄ ημίχρονο οι διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας αντέδρασαν και με δυο γκολ του Κώστα Ποντίκη στο 55΄και 70΄πήραν προβάδισμα στο σκορ. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 80΄ο Τσοπλάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η κ. Μιζάλου με βοηθούς την κ. Βασιλείου, και την κ. Κοτρότσου.

Επίσης στο β΄ημίχρονο η κ. Μιζάλου αγωνίσθηκε με την ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, και διαιτητής ήταν ο νεαρός Δημήτρης Βασιλείου.

Για τους διαιτητές της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας αγωνίσθηκαν οι:

Γεωργίου, Θεοφίλης Άρης (Αρχηγός) Θεοφίλης Ν., Παναγιωτόπουλος Δημ.(προπονητής), Παναγιωτόπουλος Π., Λαθύρης, Καψάλης, Καραβασίλης, Τσοπλάκος, Γούμενος, Καλαμάρης, Κωνσταντίνου, Αυλωνίτης (Γενικός αρχηγός), Βαινάς, Αντωνόπουλος, Ασημάκης, Καλυβόπουλος

Για τους διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας αγωνίσθηκαν οι:

Μαζαράκης, Ζιώγας, Μπαϊλης, Πάτσης, Τσόγκας, Ρούσσος Γ., Καλογέρης, Κέφης, Κωνσταντίνου, Ποντίκης, Ντίτσος, Ρούσσος Ν., Αναγνωστάκης, Φραγκούλης, Χουλιάρας, Κώτσης, Λύτρας, Μαγκλάρας Δ., Μαγκλάρας Κ., Σίσκας, Φίτσας Η., Λαζάρου Ά. Μαυροκεφαλίδου Ε., Δρόσου Β.

DSC01683

DSC01681

DSC01671

DSC01662

DSC01656

DSC01640

DSC01622

11