Δυο μέρες πριν τις αρχαιρεσίες στην ΕΠΣΑ και με την ολοκλήρωση και την κατάθεση των συνδυασμών και των πληρεξούσιων ο επικεφαλής της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  Γιώργος Λαγούδης με γραπτή του δήλωση φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την τελική αναμέτρηση της ερχομένης Δευτέρας, και διαβεβαιώνει ότι θα υπάρχει ένα καλύτερο “αύριο” στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Αναλυτικά οι δήλωση του υποψήφιου πρόεδρου

<< Φτάνοντας στην τελική ευθεία για την εκλογική διαδικασία της Δευτέρας 11 Ιουνίου θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία του νομού μας για την μέχρι σήμερα στάση τους και για το γεγονός ότι μαζεύτηκαν και άκουσαν με προσοχή τις απόψεις μας και τις προγραμματικές αρχές της παράταξης μας. Αισιοδοξούμε ότι η πρόταση μας για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του ποδοσφαίρου του τόπου μας θα τύχει ευρείας αποδοχής και θα επιδοκιμαστεί από τα σωματεία με την ψήφο τους.

Καλούμε άπαντες σε αυτοσυγκράτηση και επαγρύπνηση και διαβεβαιώνουμε ότι σαν διοίκηση της Ένωσης θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την πρόοδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου.>>

Στο επιτελείο του Γιώργου Λαγούδη υπάρχει βεβαιότητα νίκης παρόλα αυτά  θέλουν  να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωματεία που έστειλαν πληρεξούσιο για την Συνέλευση είναι 75.   Αύριο το απόγευμα (10 /6)θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη των δυο συνδυασμών της εκλογικής διαδικασίας.

 

11