Την μεταγραφή του στον Παναιτωλικό,  ανακοίνωσε ο Χρήστος Αγρόδημος. Ο νεαρός μέσος ανέρτησε στο facebook την μετακίνηση του στην ομάδα του Αγρινίου μέσω φωτογραφιών.

Ο 23χρονος χαφ του Απόλλωνα Λάρισας βρέθηκε στην πόλη της αιτωλοακαρνανίας, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και έπειτα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Εν συνεχεία αναρτήθηκαν φωτογραφίες από πρόσφατη παρουσία του στο Αγρίνιο, όπου και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 23χρονος κεντρικός μέσος του Απόλλωνα Λάρισας, Χρήστος Αγρόδημος, που είχε την σεζόν 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Football League (27 συμμετοχές, 2 γκολ) και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, θα είναι παίκτης του Παναιτωλικού και το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής, είναι οι ανακοινώσεις.

Ο Χρήστος Αγρόδημος γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1995, ήταν μέλος των ομάδων Νέων της ΑΕΛ, έγινε επαγγελματίας, αγωνίστηκε επίσης στον Τύρναβο, το καλοκαίρι του 2014 βρέθηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ακολούθησε ο Απόλλων Λάρισας το καλοκαίρι του 2016, πήγε στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2017, αλλά μετά από ένα ενάμιση μήνα επέστρεψε στον Απόλλωνα Λάρισας.