Ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει και το σημερινό πρόγραμμα, με το Πολωνία – Κολομβία να ξεχωρίζει. Το μεσημέρι, η Αγγλία παίζει με τον αδύναμο Παναμά, ενώ στις 18:00 έχουμε το αμφίρροπο Ιαπωνία – Σενεγάλη.

Αγγλία – Παναμάς

Ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής και για τον όγδοο όμιλο, με το παιχνίδι στις 15:00 στο «Stadion Nizhny Novgorod». Έστω και στο τέλος, τα «λιοντάρια» επικράτησαν της Τυνησίας με το δεύτερο γκολ του Κέιν. Σήμερα αναμένεται να έχουν ευκολότερο έργο απέναντι στον αδύναμο Παναμά. Ο Σάουθγκεϊτ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Στέρλινγκ και Ντέλε Άλι να μένουν στον πάγκο. Ο Παναμάς από την άλλη, μπόρεσε να κρατήσει ένα ημίχρονο το «μηδέν» με το Βέλγιο, όμως στο δεύτερο μέρος δέχτηκε τρία γκολ. Τι κρατάμε από το σημερινό ματς; Οι Άγγλοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, με το over 2.5 να είναι πιθανό και να το βρίσκουμε στον διπλασιασμό.

Διάβασε την ανάλυση του Αγγλία – Παναμάς στο Foxbet.gr

Ιαπωνία – Σενεγάλη

Το δεύτερο ματς της ημέρας γίνεται στο «Ekaterinburg Arena». Ιαπωνία και Σενεγάλη «συγκατοικούν» στην πρώτη θέση του ομίλου τους έπειτα από το θετικό τους ξεκίνημα. Η Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό της πλεονέκτημα και επικράτησε της Κολομβίας με 2-1. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Σενεγάλη της Πολωνίας και σήμερα όποιος κερδίσει εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Περιμένουμε σφιχτό ματς, με τις ομάδες να παίρνουν λίγα ρίσκα και η επιλογή μας είναι το Χ στο ημίχρονο (1.90).

Πολωνία – Κολομβία

Στο «Kazan’ Arena» γίνεται το τελευταίο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Πολωνία και Κολομβία. Δεν ήταν καλή η Πολωνία στο πρώτο ματς και δίκαια έχασε από τη Σενεγάλη. Η ομάδα του Ναβάλκα καλείται σήμερα να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην ποιοτική Κολομβία. Οι «καφετέρος» παίζοντας με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από την Ιαπωνία. Στο αποψινό ματς είναι και αυτοί υποχρεωμένοι να πάρουν αποτέλεσμα ώστε να έχουν ελπίδες για τα νοκ άουτ. Αμφότερες είναι δυνατές επιθετικά και το γκολ/γκολ στο 1.95 μπορεί να επιβεβαιωθεί.