Αναλυτικά η ανακοίνωση της  θύρας 6:

Στην πιο κρίσιμη, μέχρι τώρα, αγωνιστική καμπή της ομάδας είχαμε χτες κάποιες δηλώσεις του ιδιοκτήτη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε ούτε βαθμό η αλήθεια ήταν ότι περιμέναμε ένα κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα, αλλά μόνο αυτό δεν είδαμε. Ο πόλεμος ανακοινώσεων είναι το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο οργανισμός του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, όμως από τη στιγμή που μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας θέλουμε να παραθέσουμε, άνευ σχολιασμού, κάποια γεγονότα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του:

1) Τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στα χωράφια οι μόνοι που θέλουν και εύχονται να τον ξαναδούν είναι όσοι υποστηρίζουν διαφορετική ομάδα στην πόλη.

2) Το τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος κύριος όταν η ομάδα ήταν βυθισμένη στην ανυποληψία και ποιά είναι η παρακαταθήκη του το ξέρουν και το αναγνωρίζουν ΟΛΟΙ, ποτέ δεν μηδενίσαμε τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι πληρώσαμε και μάλλον θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε το τίμημα του να μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη και να κάνουμε κριτική με επιχειρήματα.

3) Προφανώς και δεν υπάρχει εχθρική-πολεμική διάθεση με κανέναν, τουλάχιστον από μέρους μας, όμως σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο ο καθένας έχει τη θέση του. Έτσι γίνεται παντού στον κόσμο, αλλού ο γηπεδούχος αλλού ο φιλοξενούμενος. Κάτι τέτοιο μέσα σε λίγους μήνες η παε απέτυχε να το εξασφαλίσει για δεύτερη φορά διώχνοντας οικογενειάρχες με διαρκείας από τις θέσεις τους.

4) Αφού αισθάνεται δικαιωμένος για τα όσα έγιναν πέρσι με τον παοκ και φέτος με την αεκ ακυρώνει την ανακοίνωση συγγνώμης που εξέδωσε η ίδια η παε προς τον κόσμο. Δεν ζητάς συγγνώμη για κάτι που το επιδιώκεις.

5) Η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί αισθητά, κυρίως μετά το ξήλωμα της ομάδας το 2015. Ακόμα και σε χρονιές που ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν έπαιζε στη δημόσια τηλεόραση είχε σχεδόν τον ίδιο αριθμό στα εισιτήρια με πέρσι και φέτος. Επομένως και αυτό το επιχείρημα είναι άκυρο.

6) Το πέταλο από το καλοκαίρι του 2013 και με την επιστροφή στην Α’ κατηγορία είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Εκείνος αποφάσισε να κλείσει ένα μέρος του για εμάς το 2015. Ακόμα και όταν κάναμε αποχή η εξέδρα ήταν εκεί. Τα περί παρακαλετών για επιστροφή μόνο γέλιο προκαλούν.

Για να μην κουράσουμε άλλο. Από ότι φαίνεται για τον κύριο αυτό εμείς αποτελούμε το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας. Το μόνο που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι η απόλυτη φετινή μας επιδίωξη, βάση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, είναι να καταφέρει η ομάδα να μείνει κατηγορία. Καλούμε όλο το λαό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ να συσπειρωθεί γύρω από τη ΘΥΡΑ 6 για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ !!!!!!

ΥΓ. Μας προκάλεσε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των προστίμων. Υπήρξε όμως εκκωφαντική σιωπή για τα εκατομμύρια που έχει χάσει από επιλογές των συνεργατών του σε παίχτες και προπονητές που έχουν περάσει και τα συμβόλαια-αποζημιώσεις μαμούθ που έχουν εισπράξει. Μάλλον τα χιλιάρικα καίνε περισσότερο.