Ο Αντώνης Μιχάλογλου είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.
Ο έμπειρος forward αναφέρθηκε στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της ομάδας  στην Α2 Εθνική Κατηγορία, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Ψυχικό το Σάββατο στις 5 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, στην παρουσία του κόσμου και στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα για να φτάσει στο στόχο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Μιχάλογλου:

Αντώνη φτάνει μια ιστορική μέρα για την ομάδα με τον πρώτο αγώνα στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Πως νιώθεις για το γεγονός αυτό;
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής για την ομάδα του Αγρινίου. Είναι ένα γεγονός πολύ σημαντικό για την πόλη και τον κόσμο και περιμένω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Θεωρείς ότι έχετε “δέσει” με τους νέους συμπαίκτες σας;
Στην ουσία είμαστε μια νέα ομάδα και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να “δέσουμε”. Πιστεύω όμως ότι θα το πετύχουμε γρήγορα με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Το πρώτο παιχνίδι είναι απέναντι στην Α.Ε. Ψυχικού, μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία. Είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας αυτού του αγώνα;
Η Α.Ε. Ψυχικού είναι μια ομάδα που έχει καθιερωθεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Έχουν μεγάλη εμπειρία και σίγουρα δε θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος.

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας του Ψυχικού που πρέπει να περιορίσετε για να φτάσετε στη νίκη;

Τους αρέσει πολύ να παίζουν με το μακρινό τους σουτ. Έχουν πολλούς παίκτες που είναι καλοί σε αυτό και το υποστηρίζουν. Θα πρέπει να τους σταματήσουμε και να παίξουμε δυνατά σε άμυνα και επίθεση.

Πόσο σημαντική θεωρείς ότι θα είναι η παρουσία του κόσμου σε αυτή την αναμέτρηση;

Ο κόσμος και πέρσι έδειξε ότι στηρίζει την ομάδα και έχει αγαπήσει αυτή την προσπάθεια. Οπότε περιμένουμε και φέτος να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα και να μας “σπρώχνει” στη νίκη.

Έχοντας αγωνιστεί στην κατηγορία ποια πιστεύεις ότι είναι τα πράγματα που χρειάζονται για να πετύχει η ομάδα σας το στόχο της;
Να είμαστε υγιείς, να ακολουθούμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό μας σε προπονήσεις και αγώνες.